Tag til Italien på aktiv ferie

Vandreture langs havet er en populær del af en aktiv ferie i Italien. Maratona dles Dolomites er et motionscykelløb i Norditalien over 7 legendariske bjergpas. Flere steder i Italien kan man også klatre på spektakulære klippesider - med det rette udstyr og vejledning. Skiløb er en naturlig aktiv ferie i Italien for mange - italienerne siger, at Dolomitterne er "solsiden af Alperne".
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Gør dig klar til at bestige aktive vulkaner, vandre på toppen af høje bjerge, cykle i rullende bakker, spille en runde golf, eller måske stå på ski? En aktiv ferie i Italien giver dig et nærmeste endeløst valg af muligheder.

Fra Alperne i nord, ned forbi de store søer i Piemonte og Lombardiet, de bløde bakker i Toscana og Marche, til den rå kystlinje i Campania og Calabrien. Fra den eksotiske natur i nationalparkerne langs østkysten i Abruzzo og Apulien, til Sicilien og de vulkanske Æoler.

Temarejser med In-Italia

Italien udgør en uendelig række af oplevelser, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Vi har derfor sammensat en række temarejser, hvor der er udformet et program, som du kan tilpasse efter egne ønsker. Det kan være alt fra madlavning i Toscana til cykelture rundt om Maggioresøen – eller noget helt tredje.

Hvilken oplevelse frister dig mest? Se alle Temarejser med In-Italia her

Ferie i nationalparkerne i Italien

Italien har ikke mindre end 24 nationalparker, hvor området er under særlig beskyttelse, og som danner rammen om uovertrufne naturoplevelser for store og små. Og på trods af landets størrelse får du faktisk rigtig mange muligheder for aktiv ferie indenfor ganske få timers kørsel. Lej en bil og lad dig føre rundt fra den ene lille perle til den næste. Og glem ikke at tage godt for dig i det lokale køkken, som står klar til at fylde maverne med italienske specialiteter efter en lang dag ude i det fri.

Læs mere om de Italienske nationalparker her: Parks.it (åbner i nyt vindue).

Aktiv ferie i Italien med In-Italia

Hos In-Italia er vi eksperter i Italien. Faktisk så meget at vi er nordens største udbyder af ferieboliger i det her land, som vi næsten kalder vores eget. Vil du gerne på en aktiv ferie i Italien, så kontakt os gerne og få vores tips til, hvordan du får det bedste udbytte af din ferie - og frem for alt, hvor og hvordan du skal bo.

Eller lav en søgning her øverst på siden og se det store udvalg af håndplukkede boliger.

 
search map