Restpladser og Afbudsrejser til Italien

 

Henter indhold

Står du og vil afsted lige nu på en billig ferie i Italien?

Du kan i skemaet herunder søge på alle destinationerne som er nemme at nå i bil fra Danmark. Måske du kan gøre et kup!

De viste priser er øjeblikspriser baseret på seneste opdatering af online priser. Alle priser er vist pr. person v/2 personer. I mange ferieboliger kan man være mere end 2 personer, i disse tilfælde kan du justere din søgning når du har klikket på prisen. Vi tager forbehold for udsolgte ferieboliger.

Vores afbudsrejser til Italien er bygget op således, at du booker din feriebolig hos os, og selv sørger for transporten til Italien, fx. ved at køre selv, eller ved at booke en flybillet til Italien. Grib chancen og rejs ned til varmen og charmen - måske allerede i morgen?

Afbudsrejse, restplads, last minute ferie, kært barn har mange navne

Afbudsrejser er egentlig et fænomen fra ”gamle dage”, hvor charterselskaberne solgte de sidste flypladser i lufthavnen få timer inden afrejse, og "fænomenet" afbudsrejse bruges stadigvæk ofte i dag! Dog har den nye online teknologi, som rejsebureauer og hoteller benytter i dag gjort, at der meget sjældent er tale om en "rigtig" afbudsrejse, hvilket betyder, at det vil være mere passende at kalde disse rejser for restpladser, altså ganske enkelt ledige hotelværelser, som ikke er blevet solgt, også fordi der på mange hoteller og ferielejligheder i dag er gratis afbestilling, hvilket du naturligvis også finder hos In-Italia. Flyselskaberne sælger heller ikke afbudsrejser længere, og justerer ligesom hotellerne flere gange dagligt deres priser efter udbud og efterspørgsel.

 

 
 
search map