Afbudsrejser og Restpladser til Italien

 

Henter indhold

Står du og vil afsted lige nu på en billig ferie i Italien?

Du kan i skemaet herunder søge på alle destinationerne som er nemme at nå i bil fra Danmark. Måske du kan gøre et kup!

De viste priser er øjeblikspriser baseret på seneste opdatering af online priser. Alle priser er vist pr. person v/2 personer. I mange ferieboliger kan man være mere end 2 personer, i disse tilfælde kan du justere din søgning når du har klikket på prisen. Vi tager forbehold for udsolgte ferieboliger.

 

Afbudsrejse, restplads, last minute ferie, kært barn har mange navne

Afbudsrejser er egentlig et fænomen fra ”gamle dage”, hvor charterselskaberne solgte de sidste flypladser i lufthavnen få timer inden afrejse, og "fænomenet" afbudsrejse bruges stadigvæk ofte i dag! Dog har den nye online teknologi, som rejsebureauer og hoteller benytter i dag gjort, at der meget sjældent er tale om en "rigtig" afbudsrejse, hvilket betyder, at det vil være mere passende at kalde disse rejser for restpladser, altså ganske enkelt ledige hotelværelser, som ikke er blevet solgt, også fordi der på mange hoteller og ferielejligheder i dag er gratis afbestilling, hvilket du naturligvis også finder hos In-Italia. Flyselskaberne sælger heller ikke afbudsrejser længere, og justerer ligesom hotellerne flere gange dagligt deres priser efter udbud og efterspørgsel.

Book en rejse til Italien med fly feriebolig og evt. billeje

Ønsker du at booke en pakkerejse med ophold, fly og evt. billeje finder du rejser til Italien her. Når du bestiller en pakkerejse hos In-Italia er du dækket af rejsegaranti og pakkerejseloven. 

 
search map