Hotel på Vulcano Ø på de Æoliske Øer

Hotel Orsa Maggiore

Pool og udsigt over Vulcanos store krater Udsigt fra standard-værelse Pool og haven Kokken henter grøntsagerne fra den nærliggende have Aperitif ved pool Carpaccio af sværdfisk Parmaskinke og ananas Guldmakrel <em>á la eoliana</em> Udendørs terrasse der hører til restauranten Poolområdet sent på aftenen Bar Forfriskninger i baren Hall Superiorværelse Standardværelse Standardværelse Superiorværelse Bad på standardværelse Bad på superiorværelse Bad på superiorværelse Superiorværelse Morgenmad
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd dette familiedrevne hotel på Vulcano, hvis du planlægger et kort eller længere ophold på disse paradis-øer. Fra Vulcano kommer du nemt til alle de andre øer både med private og offentlige både, og når du vender hjem fra dagens udflugt, kan du hvile dig på balkonen, nyde en god aperitif ved poolen og glæde dig over aftensmaden i hyggelige omgivelser. Alle værelser har desuden wi-fi og aircondition.

Afsides fra de travle hjørne men tæt på alt

Vulcanos flotteste bugt, hvor der ligger spiaggia delle sabbie nere ("strand med det sorte sand"), hvor du kan bade i lavt og krystalklart vand, ligger kun 400 meter fra dette familiedrevet hotel. Vulcanos lille havn, hvor du ankommer til, ligger kun 1 km derfra og hotellet sørger for at du bliver hentet og kørt tilbage ved ankomst og afrejse. Ønsker du at købe dine egne drikkevarer og snacks, som du kan stille i køleskabet på dit værelse, er der kun 200 meter til øens mest forsynet supermarked. Vil du prøve andre restauranter end hotellets egen, finder du to-tre spisesteder inden for 500 meter.

Læs mere om Hotel Orsa Maggiore

Du føler dig hjemme hos familien Lazzaro

Rodolfo, hans søster Maria og deres mor byder gæsterne velkommen på denne paradisiske ø. Den familiære stemning betyder ikke mindre komfort, da du her finder både en have på 10.000 m² med en flot pool med vandmassage område, bar, læsesal og en god restaurant. Der er desuden parkeringsplads til biler og både - bemærk at øens lovgivning foreskriver, at kun besøgende der bliver på øen mindst syv dage, får lov til at tage bilen med.

Friske og lokale råvarer tilberedes efter familiens traditioner

Restauranten ledes i dag af Rodolfo, som dog stadig hjælpes og inspireres af sin mor; Hun er kilden til de fleste retter og du kan vælge mellem mange æoliske og sicilianske specialiteter, både fiskeretter eller mere traditionelle og internationelle retter. Glæd dig til at sidde udendørs, enten under den overdækket terrasse eller ved poolen så længe vejret tillader det. Halvpension består af forret, pastaret, hovedret med tilbehør samt dessert eller frugt men hvis du ikke orker at spise så meget hver dag, kan du sagtens nøjes med færre retter til lavere pris. Vinkortet er usædvanligt stort for et familiehotel at være, da du finder over 30 forskellige etiketter - stort set alle fra Sicilien og naturligvis fra de Æoliske Øer. Er du til øl, så kan du vælge mellem en lille håndfuld fra mindre italienske bryggerier.

Alle værelser med enten balkon eller terrasse

Værelserne på hotellet er store og komfortable, dog ikke luksuriøse. Alle værelser har aircondition, satellitfjernsyn, wi-fi internetadgang, værdiboks, lille køleskab og balkon (economy har kun en liten balkong) eller terrasse. Alle badeværelser har vindue og er udstyret med bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Orsa Maggiore

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Orsa Maggiore

Læs personlige anmeldelser af Hotel Orsa Maggiore som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Orsa Maggiore. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Orsa Maggiore

Elegant hotel

Afhentet/og afleveret på havnen. Meget venlig og engageret personale. Lige fra rengøringen fra morgenstunden til tjenerne om aftenen, i hotellets meget hyggelige og velbetjente restaurant.
Dejligt værelse med balkon lige ud til hotellets have med dejlig pool. Meget veldrevet.
Fik flere turforslag, udover byturen så også til badeområder og naturligvis Vulkanturen.
Godt nok en tur med stigning, med den dag vi var der, så sværmede det med motiverede turister, der skulle se øen, vulkanen og verdenen fra oven.
Så, at der kunne lejes åbne biler. Blev brugt af en del turister.
Sejlturen var i sig selv også en meget fin oplevelse. Og så er det altid dejligt, at gå ved havnen og følge med i hvilke både der lægger til og lægger fra og hvem der kommer og hvem der rejser videre.


Læs mere

Afslapning under vulkanens krater

Rodolfo og hans familie driver et superhyggeligt hotel med en god stemning lidt udenfor Vulcano by, hvor især den frodige have, poolen og udsigten til vulkanens krater er helt unik. Vi elskede Rodolfos hjemmelavede drink lavet på grønne mandariner, og maden var superlækker, vi fik spaghetti med rejer og tomater, perfekt!

Læs mere

Godt familiehotel, god mad, god service

Et dejligt familiehotel med en meget flot og velholdt saltvandspool. Maden var god på hotellet de gange vi spiste der.

Det var trods alt et par hundrede meter gå fra hotellet til stranden og byens centrum, men ikke noget særligt problem. Der er faktisk et OK supermarcado max 200 meter fra hotellet, det ligger uden for byens centrum så til mindre indkøb af vand, etc. er det ikke nødvendigt at gå ind til byens centrum.

Læs mere

Dejligt personligt hotel

Søde mennesker og god mad.
Kan virkelig anbefales.
Turen til toppen af vulkanen er et must!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Orsa Maggiore

Læs mere

Souvanni og familie fra Fredensborg boede på Il Borgo i Francavilla di Sicilia fra d. 2. til d. 5. juli 2012, på Hotel Orsa Maggiore på Vulcano Ø fra d. 5. til d. 8. juli 2012 og på Hotel Joli i Palermo fra d. 13. til d. 16. juli 2012.

Vores Sicilien-tur gik rigtig godt og der var megavarmt ! Heldigvis var der gode pools og strande.

Agricultura-stedet Il Borgo var dejligt og fredeligt og maden var god.

Vi var specielt glade for hotellet på Vulcano, Orsa Maggiore, og især poolområdet.

Hotel Joli i Palermo, som I anbefalede, var ok og charmerende – lidt Parisisk, men hvis vi skulle
derhen igen ville vi nok vælge noget andet. Det hele var lidt slidt og småt. Vi kunne se der var masser
af hoteller i området, så jeg kunne godt forestille mig der fandtes noget bedre. Men igen ok og
charmerende.

Læs mere
 
search map