Vulcano Ø, Æoliske Øer Badenstalterne på Vulcano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vulcano byder - i kort afstand fra havnen - på boblende svovlholdige kilder, hvilket tiltrækker mange badende gæster. Det specielle ved denne badeanstalt er at den er udendørs og ligger lige ved stranden, så du kan gå fra det varme vand i det store bassin og ned til det køligere saltvand i havet - pas på de varme sten på havbunden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Vandtemperatur på 30 grader

I et forsøg på at udnytte vulkanens naturkraft til at danne strøm borede det statsejede italienske selskab i jorden lige ved havnen i midten af 1980'erne. Forsøget sluttede med en kæmpeeksplosion, der dannede det man i dag kalder Fossa degli ippopotami (flodhestenes kar). Hullet blev hurtigt fyldt med svovlholdigt vand og straks benyttet af de lokale såvel som de mange rejsende. Det er dejligt at ligge her - især i de koldere måneder, da vandtemperaturen i hullet er godt over 30 grader.

Spørg lægen

Kommunen valgte for få år siden at sætte et hegn op om bassinet. I sommermånederne betales der derfor indgangsbillet for et beskedent beløb (i 2008 var det 1,50 euro pr. person). Resten af året kan du frit hoppe i bassinet. Det er en god idé at checke med din læge inden du rejser, om det er tilrådeligt at bade i svovlholdigt vand.

 
search map