Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vulcano er med sine 21 km² og færre end 500 indbyggere noget mindre end naboøen Lipari som ligger mindre end en kilometer væk. Vulcano er som de andre æoliske øer dannet af vulkansk aktivitet, og man kan på øen få en ganske særlig oplevelse hvis man bestiger ”Vulcano della Fossa” som med en højde på 293 meter er en endnu aktiv vulkan.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Øens højeste punkt er den udslukte vulkan ”Monte Aria” hvor der nu er en højslette af lava, af den porøse bjergart tuf og af andre aflejringer fra de seneste 10.000 år.

På Vulcano kan man få den meget specielle oplevelse det er at bade i badeanstalterne med svovlkilder. Bliv ikke overrasket over at lugten først forsvinder efter et bad med shampoo.

Vulcano byder på smukke klipper som dog bedst ses fra søsiden. På nordvestsiden findes Grotta del Cavallo (Hestegrotten) på en vild og øde kyststrækning der langsomt skråner ned mod den sorte Gelso strand, hvor ranglede kaktus hænger ud over siderne.

Tæt på havnen findes også almindelige strande hvor man kan bade som på en hver anden strand. Dog er der på Vulcano både en strand med almindeligt sand og en en anden med sort, vulkansk sand.

Læs mere om Vulcano Ø

Skjul teksten
 
 
search map