Hotel på Salina Ø på de Æoliske Øer

Hotel Signum

Det nye wellnesscenter
 
Hotel Signum er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Signum er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Salina Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i dette scenarium, mellem de to nu udslukte vulkantoppe, ligger Hotel Signum og byder på en svimlende havudsigt ud over Middelhavet og den aktive vulkan-ø Stromboli, gennemført pool-område, velsmagende lokalt køkken i restauranten og et personale, som elsker deres job.

En helt særlig hoteloplevelse

Signum ligger i byen Malfa og er et familiedrevet hotel af høj standard, som primært bygger på lidenskab, lokal identitet samt det søde og afstressende ø-liv. Hotellets arkitektoniske stil respekterer de æoliske byggetraditioner inden for former, farver og byggematerialer, som de cirkulære vinduer og de små gårdhaver brolagte med den karakteristiske lavasten, hentet fra vulkanen Etna, da al stenbrydning på Salina er forbudt.

Læs mere om Hotel Signum

Alt lige fra poolen til de store fællesterrasser med panoramaudsigt er æoliske ned til mindste detalje. Øen Salina er en del af de 7 små vulkan-øer som tilsammen udgør De Æoliske Øer.

Filmholdet bag Oscar-vinderen Postbudet boede her

Signum minder på ingen måde om et klassisk hotel, men er bygget op som et landsbysamfund, således at det ikke inficerer omgivelserne. Hotellet er indhyllet i et sandt net af kaktusser, bougainvillea og eksotiske frugttræer. Det kan ikke undre nogen at hele filmholdet bag Oscar-vinderen Postbudet boede på dette hotel under optagelserne. Afstanden til den charmerende og dramatiske stenstrand i Malfa er blot 5 min til fods, og i samme område finder man den lille aktive fiskerihavn.

Spektakulære Stromboli i udbrud

Udsigten til naboøen Strombolis vulkanudbrud kan på dage med klart vejr nydes i dagtimerne fra poolen som har afdeling med vandmassage, og i aftentimernes mørke fra den store, panoramiske terrasse, måske med et glas af øens stoltheder i hånden: dessertvinen Malvasia eller en tallerken med kapers-oste og figenmarmelade. Signum har desuden en hyggelig restaurant med fokus på det æoliske køkken og et rigt vinkort med lokale og mere end 150 sicilianske vine, en bar og et bibliotek med interessant litteratur om De Æoliske Øer, samt tv og pc med internetadgang. Hvorend man vender sig, er indretningen stilfuld og modsat en hver form for kold standardisering.

Wellnesscenter

Hotellet har wellnesscenter med dampbad, aromaterapi, massage, jacuzzi og behandlinger (mod betaling), som tager udgangspunkt i lokale råstoffer og dufte: kapers, vulkansk bjergart, malvasia-vin, citrusfrugter og mandelmælk.

Værelser med æoliske særpræg

Værelserne er smagfuldt indrettede med terracotta-gulve, antikke møbler og æoliske særpræg som fx de karakteristiske hvide ovale nicher i væggen. De er alle udstyrede med faciliteter som tv, klimaanlæg, telefon, internetadgang, minibar, værdiboks og badeværelse med bruser (kun to værelser har kar) og føntørrer.

Værelserne på Hotel Signum

Classic-værelse med udsigt til haven

Classic-værelserne har udsigt mod haven, hvilket kan være en appelsinlund, bougainvillae, kaktusser eller en gårdhave. Mange af disse værelser har en lille privat møbleret terrasse, andre blot en lille repos foran indgangen.

Superior-værelse med delvis havudsigt eller udsigt til haven

Superior-værelserne har næsten alle delvis havudsigt, mens tre af superior-værelserne er nyistandsatte og mere rummelige med hems og overdækket terrasse med udsigt til haven. Superior-værelserne har enten terrasse, fransk balkon eller en lille repos foran indgangen.

De Luxe-værelse med havudsigt

1

De Luxe-værelse med terrasse og havudsigt

De Luxe-værelserne har alle garanteret havudsigt og privat terrasse. I denne type værelser er der kælet lidt ekstra for detaljerne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Signum

Læs personlige anmeldelser af Hotel Signum som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Signum. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Signum, Salina

Hotellet ligger ca 20 minutters tid med bus fra havnen. Det ligger i en hyggelig lille by, og i meget fredelige omgivelser. Vi blev pænt modtaget og fik vores værelse, som lå med udsigt til haven og omgivet af citrontræer. Poolområdet var helt vidunderligt, og udsigten til Stromboli var betagende. Personalet i restauranten var meget søde og imødekommene, og morgenmaden var fremragende.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Signum

Læs mere
 
search map