Hotel på Salina Ø på de Æoliske Øer

Hotel Punta Scario

 
Hotel Punta Scario er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Punta Scario er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Salina Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt på den grønne ø Salina i det lille fiskerleje Malfa ligger Hotel Punta Scario og skuer mod den evigt aktive vulkan Stromboli, som i aftenskumringen spyr sine røde gløder op i luften og danner en enestående aftenhimmel.

Hotellet er et vaskeægte Middelhavshotel med hvidkalkede mure, blå vinduesrammer og et væld af balkoner. Fra hotellet kommer man nemt rundt i den lille havneby Malfa, hvor der er en købmand, enkelte spisesteder, en bar og en malerisk lille havn.

Læs mere om Hotel Punta Scario

Restauranten på stedet serveres meget apropos lokale fiskeretter med udgangspunkt i det æoliske køkken, men der er også sicilianske og mere traditionelle italienske retter på menuen.

Værelserne er pæne og nydelige men ganske enkelt indrettede i typisk Middelhavsstil, hvor det er vigtigt at holde værelserne kølige. Samtlige værelser har balkon eller terrasse med havudsigt, hvor man enten kommer til at nyde en mættet og nuanceret himmel med solnedgang, Middelhavets åbne vidder eller udsigt mod naboøerne Stromboli og Panarea.

Der er naturligvis privat badeværelse med toilet og bruser eller badekar, tv, telefon, værdiboks og loftsvifte. Øverst oppe på hotellet finder man den skønneste solterrasse med den skønneste havudsigt, man kan forestille sig.

Skjul teksten
 
 
search map