Anmeldelser af Hotel Lisca Bianca

Udsigt fra den fælles terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Lisca Bianca

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lisca Bianca som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lisca Bianca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Lisca Bianca, Panarea

Når man ankommer til havnen har hotellet nogle små biler holdende, som kører kufferterne det korte stykke til hotellet. Vi fik vores værelse, som var rigtig hyggeligt, og med en fin terrasse med dejlige møbler. Fra restauranten er der en fantastisk udsigt til Stromboli og nogle småøer. Der er en hyggelig atmosfære på øen, som har nogle fine små smalle gader med en masse små forretninger og restauranter. Og så er der ingen biler, det er lidt sjovt. Vi fik en dejlig morgenmad i restauranten med udsigten til den meget hyggelige og livlige havn.

Anbefaling til kommende gæster

Det tager ca 3 kvarter at gå turen til en af strandene og der er masser at se på undervejs.

Hotel Lisca Bianca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Lisca Bianca
Dobbeltværelse Classic med balkon / terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Piccolo Hotel 'A Pinnata

Lipari Ø, Æoliske Øer

Hotel Signum

Salina Ø, Æoliske Øer

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

Anbefalinger til dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Populært på de Æoliske Øer

Hotel Signum

Salina Ø

Hotel Tritone

Lipari Ø

search map