Hotel på Panarea Ø på de Æoliske Øer

Hotel Lisca Bianca

Udsigt fra den fælles terrasse Stranden ved hotellet God plads til alle på den store fælles terrasse Udsigt over klippene mellem Panarea og Stromboli ø Hygge om aftenen på den fælles terrasse Eksempel på værelse Eksempel på bad Eksempel på værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Trods det at der er tale om et tre-stjernet hotel, er indretningen absolut af langt bedre standard, end hvad man normalt finder på hoteller af denne kategori. Alle værelser er udstyret med aircondition, værdiboks, minibar, telefon, satellitfjernsyn og eget bad samt balkon eller terrasse.

Den skønneste terrasse

Terrassen, som er delvist overdækket, er hotellets kerne: ved terrassen ligger receptionen, morgenmaden serveres på terrassen. Det er også muligt at spise eller få serveret nogle kolde drinks her. Under terrassen ligger nemlig bar og restaurant, som også tilhører hotellet, og tjenerne løber gerne op og ned ad trappen for gæsternes skyld. Der er kort fra hotellet til havnen, som er udgangspunkt for alle færgeruter til og fra Sicilien og øvrige øer i omegnen.

Læs mere om Hotel Lisca Bianca

Forskellige værelsestyper

Hotellet byder på tre forskellige typer værelser. Trods det at der er tale om et tre-stjernet hotel, er indretningen absolut af langt bedre standard, end hvad man normalt finder på hoteller af denne kategori. Alle værelser er udstyret med aircondition - men også loftventilator - værdiboks, minibar, telefon, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. På stort set alle værelser er der mulighed for en ekstra opredning.

Læs om værelserne på Hotel Lisca Bianca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Lisca Bianca

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lisca Bianca som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lisca Bianca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Lisca Bianca

Lisca Bianca på Panarea

Vi boede på det virkelig skønne hotel Lisca Bianca. Helt i hvidt og blåt - smukt byggeri i en have med palmer og bananer. Den lille by er rigtig hyggelig og fuld af restauranter og barer. Hotellets restaurant er en sushi-retaurant. Lækker men hvorfor skal man spise sushi i Italien?
Hellere lokale specialiteter. Deres carpaccio er jo detsamme som sashimi.
Om aftenen kunne vi se udbrud fra Stromboli.
Hilsen Anna

Læs mere

Hotel Lisca Bianca, Panarea

Når man ankommer til havnen har hotellet nogle små biler holdende, som kører kufferterne det korte stykke til hotellet. Vi fik vores værelse, som var rigtig hyggeligt, og med en fin terrasse med dejlige møbler. Fra restauranten er der en fantastisk udsigt til Stromboli og nogle småøer. Der er en hyggelig atmosfære på øen, som har nogle fine små smalle gader med en masse små forretninger og restauranter. Og så er der ingen biler, det er lidt sjovt. Vi fik en dejlig morgenmad i restauranten med udsigten til den meget hyggelige og livlige havn.

Læs mere
 
search map