Hotel på Panarea Ø på de Æoliske Øer

Hotel Lisca Bianca

Udsigt fra den fælles terrasse Stranden ved hotellet God plads til alle på den store fælles terrasse Udsigt over klippene mellem Panarea og Stromboli ø Hygge om aftenen på den fælles terrasse Eksempel på værelse Eksempel på bad Eksempel på værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Trods det at der er tale om et tre-stjernet hotel, er indretningen absolut af langt bedre standard, end hvad man normalt finder på hoteller af denne kategori. Alle værelser er udstyret med aircondition, værdiboks, minibar, telefon, satellitfjernsyn og eget bad samt balkon eller terrasse.

Den skønneste terrasse

Terrassen, som er delvist overdækket, er hotellets kerne: ved terrassen ligger receptionen, morgenmaden serveres på terrassen. Det er også muligt at spise eller få serveret nogle kolde drinks her. Under terrassen ligger nemlig bar og restaurant, som også tilhører hotellet, og tjenerne løber gerne op og ned ad trappen for gæsternes skyld. Der er kort fra hotellet til havnen, som er udgangspunkt for alle færgeruter til og fra Sicilien og øvrige øer i omegnen.

Læs mere om Hotel Lisca Bianca

Forskellige værelsestyper

Hotellet byder på tre forskellige typer værelser. Trods det at der er tale om et tre-stjernet hotel, er indretningen absolut af langt bedre standard, end hvad man normalt finder på hoteller af denne kategori. Alle værelser er udstyret med aircondition - men også loftventilator - værdiboks, minibar, telefon, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. På stort set alle værelser er der mulighed for en ekstra opredning.

Læs om værelserne på Hotel Lisca Bianca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map