Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Panarea ø ligger midtvejs mellem Lipari og Stromboli, som man har udsigt til fra havnen og fra de fleste af øens huse.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Øen er kendt i Italien for at være et eksklusivt rejsemål: hertil kommer og gemmer sig mange af landets kendisser for at feste og pleje deres forbindelser. Men alt dette sker udelukkende i august måned. Resten af året er øen et af de mest fredelige steder, man kan havne på. Udsigten fra byen over havet, klipperne og Stromboli er noget af det mest betagende og beroligende, man kan blive udsat for.

Læs mere om Panarea Ø

På Panarea findes der et interessant arkæologisk område på Capo Milazzese i nærheden af de stejle klipper ved Cala Junco. Her er der rester af en spændende oldgammel kultur, som kan dateres helt tilbage til 1440-1270 f.Kr.

Et andet charmerende udflugtsmål er området omkring de tre basaltskær, Basiluzzo, Dattilo og Lisca Bianca ved Panarea. Oprindeligt var der tale om én samlet Ø ved navn Evonimus, men et gevaldigt jordskælv flækkede øen i de nuværende 3 skær.

Det er en helt speciel oplevelse at se gurglende vandbobler udfri gasdampe fra undersøiske kratere. Man mener, at der her i oldtiden har været en helligdom for Hefestus.

Skjul teksten
 
 
search map