Anmeldelser af Residence Albergo Mendolita

 
Residence Albergo Mendolita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Albergo Mendolita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lipari Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Albergo Mendolita

Læs personlige anmeldelser af Residence Albergo Mendolita som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Albergo Mendolita. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Herlige dage på Residence Albergo Mendolita

Vi var 4 pensionister på tur fra 20-27 maj 2014!
Flere af os har brugt In-Italia med godt resultat tidligere og nok engang oplever vi et ferieophold som fuldt ud lever op til forventningerne.

Vi havde 4 lejligheder udstyret med lige det vi havde brug for, lige ved siden af hinanden og med god italiensk morgenmad lige på den anden side af gaden.
Beliggenheden i forhold til spadsereture til byen var udmærket og et stort ekstra plus var fri afbenyttelse af dejlig pool på et hotel lige i vores gade. Ellers var det bare en behagelig kort tur med lokalbus til fin stenstrand i nabobyen.

Anbefaling til kommende gæster

Vi havde en stor oplevelse med en taxitur rundt på øen, med en chauffør som havde 50 års erfaring. Nåede ikke bådtur rundt om øen denne gang, men husker fra tidligere at det er en stor oplevelse!
Mange hyggelige restauranter, både i havneområdet og i gaderne og i de omkringliggende gyder

Residence Albergo Mendolita
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Albergo Mendolita
Etværelseslejlighed til 2/3 personer
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ole og kone fra Frederiksberg boede på Residence Albergo Mendolita på Lipari Ø fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har haft en dejlig afslappet ferieuge på Liapari, det er jo en rigtig hyggelig by med mulighed for udforskning af små gader og stræder. Vi har været yderst tilfredse med at bo i Mendolita og det er godt (nødvendigt) med adgang til hotellets svømmepøl.
Vi har rejst en del i italien og noget der altid undrer os når vi lejer lejligheder med køkken/kitchenette er at ellers madglade italienere aldrig i vores tilfælde har kunne levet op til vores forventninger mht køkkenudstyr - det samme var også tilfældet ved vores ophold i mendolita lipari, men bortset fra dette var alt andet perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map