Feriebolig på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Residence Albergo Mendolita

Ristorante E Pulera Ristorante E Pulera
 
Residence Albergo Mendolita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Albergo Mendolita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lipari Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Albergo Mendolita er indrettet i en rækkehusbebyggelse fra 70´erne, og ligger i rolige omgivelser ca. 100 meter fra hjertet af Lipari by. Flere af lejlighederne er stadig beboede af lokalbefolkningen, hvilket giver en særlig stemning i området.

18 lejligheder

Mendolita består af i alt 3 bygninger: En lille reception hvorfra der er internetadgang, morgenmadsrestaurant og bar med en lille overdækket terrasse, som ligger på den ene side af vejen, mens de i alt 18 lejligheder, er fordelt på 2 huse på den modsatte side af vejen henholdsvis i stuen og på 1. sal.

Læs mere om Residence Albergo Mendolita

Transfer til og fra havnen er gratis ved ankomst og afrejse, og der er minibusservice til centum mod meget rimelig betaling.

Benyt poolen på nabohotellet

Residence Albergo Mendolita tilbyder ophold med halvpension, hvor man kan vælge at spise a la carte (3-retters menu) på to af de bedste restauranter i området - Restaurant Filippino eller Restaurant E Pulera, som begge ligger i centrum af Lipari by, og ikke langt fra stedet. Gæsterne på Mendolita kan desuden benytte swimmingpoolen på Hotel Tritone, som ligger ca. 100 meter derfra.

Ferielejligheder med balkon eller terrasse / patio

Lejlighederne er pænt men enkelt indrettede, og ligger enten i stueetagen eller på 1. sal. Lejlighederne har alle balkon eller terrasse / patio, badeværelse med hårtørrer, toilet og en lille brusekabine, TV, telefon, værdiboks, aircondition og køkkenhjørne med 2 gasblus og køleskab.

Etværelseslejlighed med 2 / 3 sovepladser
- Lejlighederne består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, samt køkkenhjørne en suite og badeværelse/toilet.
Toværelseslejlighed med 2 / 5 sovepladser
- Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Albergo Mendolita

Læs personlige anmeldelser af Residence Albergo Mendolita som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Albergo Mendolita. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Herlige dage på Residence Albergo Mendolita

Vi var 4 pensionister på tur fra 20-27 maj 2014!
Flere af os har brugt In-Italia med godt resultat tidligere og nok engang oplever vi et ferieophold som fuldt ud lever op til forventningerne.

Vi havde 4 lejligheder udstyret med lige det vi havde brug for, lige ved siden af hinanden og med god italiensk morgenmad lige på den anden side af gaden.
Beliggenheden i forhold til spadsereture til byen var udmærket og et stort ekstra plus var fri afbenyttelse af dejlig pool på et hotel lige i vores gade. Ellers var det bare en behagelig kort tur med lokalbus til fin stenstrand i nabobyen.

Læs mere

Ole og kone fra Frederiksberg boede på Residence Albergo Mendolita på Lipari Ø fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har haft en dejlig afslappet ferieuge på Liapari, det er jo en rigtig hyggelig by med mulighed for udforskning af små gader og stræder. Vi har været yderst tilfredse med at bo i Mendolita og det er godt (nødvendigt) med adgang til hotellets svømmepøl.
Vi har rejst en del i italien og noget der altid undrer os når vi lejer lejligheder med køkken/kitchenette er at ellers madglade italienere aldrig i vores tilfælde har kunne levet op til vores forventninger mht køkkenudstyr - det samme var også tilfældet ved vores ophold i mendolita lipari, men bortset fra dette var alt andet perfekt.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Albergo Mendolita

Læs mere
 
search map