Feriebolig på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Residence Albergo Mendolita

Ristorante E Pulera Ristorante E Pulera
 
Residence Albergo Mendolita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Albergo Mendolita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lipari Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Albergo Mendolita er indrettet i en rækkehusbebyggelse fra 70´erne, og ligger i rolige omgivelser ca. 100 meter fra hjertet af Lipari by. Flere af lejlighederne er stadig beboede af lokalbefolkningen, hvilket giver en særlig stemning i området.

18 lejligheder

Mendolita består af i alt 3 bygninger: En lille reception hvorfra der er internetadgang, morgenmadsrestaurant og bar med en lille overdækket terrasse, som ligger på den ene side af vejen, mens de i alt 18 lejligheder, er fordelt på 2 huse på den modsatte side af vejen henholdsvis i stuen og på 1. sal.

Læs mere om Residence Albergo Mendolita

Transfer til og fra havnen er gratis ved ankomst og afrejse, og der er minibusservice til centum mod meget rimelig betaling.

Benyt poolen på nabohotellet

Residence Albergo Mendolita tilbyder ophold med halvpension, hvor man kan vælge at spise a la carte (3-retters menu) på to af de bedste restauranter i området - Restaurant Filippino eller Restaurant E Pulera, som begge ligger i centrum af Lipari by, og ikke langt fra stedet. Gæsterne på Mendolita kan desuden benytte swimmingpoolen på Hotel Tritone, som ligger ca. 100 meter derfra.

Ferielejligheder med balkon eller terrasse / patio

Lejlighederne er pænt men enkelt indrettede, og ligger enten i stueetagen eller på 1. sal. Lejlighederne har alle balkon eller terrasse / patio, badeværelse med hårtørrer, toilet og en lille brusekabine, TV, telefon, værdiboks, aircondition og køkkenhjørne med 2 gasblus og køleskab.

Etværelseslejlighed med 2 / 3 sovepladser
- Lejlighederne består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, samt køkkenhjørne en suite og badeværelse/toilet.
Toværelseslejlighed med 2 / 5 sovepladser
- Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 
 
search map