Feriebolig på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Residence Albergo Mendolita

Pris fra pr. pers.
Ristorante E Pulera Ristorante E Pulera
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Albergo Mendolita er indrettet i en rækkehusbebyggelse fra 70´erne, og ligger i rolige omgivelser ca. 100 meter fra hjertet af Lipari by. Flere af lejlighederne er stadig beboede af lokalbefolkningen, hvilket giver en særlig stemning i området.

18 lejligheder

Mendolita består af i alt 3 bygninger: En lille reception hvorfra der er internetadgang, morgenmadsrestaurant og bar med en lille overdækket terrasse, som ligger på den ene side af vejen, mens de i alt 18 lejligheder, er fordelt på 2 huse på den modsatte side af vejen henholdsvis i stuen og på 1. sal.

Transfer til og fra havnen er gratis ved ankomst og afrejse, og der er minibusservice til centum mod meget rimelig betaling.

Benyt poolen på nabohotellet

Residence Albergo Mendolita tilbyder ophold med halvpension, hvor man kan vælge at spise a la carte (3-retters menu) på to af de bedste restauranter i området - Restaurant Filippino eller Restaurant E Pulera, som begge ligger i centrum af Lipari by, og ikke langt fra stedet. Gæsterne på Mendolita kan desuden benytte swimmingpoolen på Hotel Tritone, som ligger ca. 100 meter derfra.

Ferielejligheder med balkon eller terrasse / patio

Lejlighederne er pænt men enkelt indrettede, og ligger enten i stueetagen eller på 1. sal. Lejlighederne har alle balkon eller terrasse / patio, badeværelse med hårtørrer, toilet og en lille brusekabine, TV, telefon, værdiboks, aircondition og køkkenhjørne med 2 gasblus og køleskab.

Etværelseslejlighed med 2 / 3 sovepladser
- Lejlighederne består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, samt køkkenhjørne en suite og badeværelse/toilet.
Toværelseslejlighed med 2 / 5 sovepladser
- Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse/toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

Hotel Villa Enrica

Lipari Ø, Æoliske Øer

Piccolo Hotel 'A Pinnata

Lipari Ø, Æoliske Øer

Anbefalinger til dig

Hotel Orsa Maggiore

Vulcano Ø, Æoliske Øer

Hotel Villa Enrica

Lipari Ø, Æoliske Øer

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

Populært på de Æoliske Øer

search map