Anmeldelser af Piccolo Hotel 'A Pinnata

 
Piccolo Hotel 'A Pinnata er ikke tilgængelig i øjeblikket
Piccolo Hotel 'A Pinnata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lipari Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Piccolo Hotel 'A Pinnata

Læs personlige anmeldelser af Piccolo Hotel 'A Pinnata som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Piccolo Hotel 'A Pinnata. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og Helle fra Albertslund boede på Piccolo Hotel 'A Pinnata på Lipari Ø fra d. 1. til d. 5. juli 2010.

Vedr. vores ferie i Italien fra d. 22. juni til den 16. juli i følgende byer Aci Trezza, San Marco d'Alunzio, Lipari Ø, Zagarise, San Cipriano Picentino og Rom.
Endnu en pragtfuld sommer i Italien, nærmere bestemt Sicilien, Lipari, Calabrien, Catania og Rom, hvor alt klappede med In-Italia´s hjælp.

Vi takker for besøget på Sicilien af Fillipo og hans kone. Det betyder meget at vi som kunde får den opmærksomhed, og ikke mindst takker vi for den hjælp vi fik i forbindelse med aflevering af den store bil og transporten videre til Lipari.
Vi havde, også gennem in-italia, lejet bil gennem Maggiore . Da vi de første ti dage var 5 voksne og 2 børn, havde vi lejet en stor bil der stod klar i lufthavnen da vi ankom. På den sidste del af vores ferie lejede vi en lille bil der stod klar i Milazzo efter vores ophold på Lipari. Vi har ofte lejet gennem Maggiori, altid gode biler der ikke har kørt mange km. [...]

Efter denne herlige uge i San Marco rejse familien hjem og Ole og jeg fortsatte til Lipari ø, hvor vi boede på Piccolo Hotel 'A Pinnata lige ud til havnen og med den flotteste udsigt ind til byen og til Vulcano. Hotellet har ikke pool men vi kunne frit benytte poolen på hotel Tritone der ligger inde ved byen. 5 minutter på scooter. Vi lejede en scooter i tre dage for 45€. Det var en herlig måde at komme rundt på øen, men der kørte også busser. En ø med flot natur. Byen Lipari er hyggelig med små butikker og restauranter. Kapers (capperi) er en af øens store produkter. [...]

Igen i år en pragtfuld ferie med In-Italia, tak for det!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map