Hotel på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Piccolo Hotel 'A Pinnata

Restaurant E Pulera
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Piccolo Hotel 'A Pinnata er et lille eksklusivt og meget romantisk hotel med blot 12 værelser. Hotellet er bygget ind i bjergsiden ca. 800 meter fra Lipari by, og der er en fantastisk udsigt over havet og lystbådehavnen Baia Pignataro.

Sans for detaljen

Hotellet blev bygget i 2003 efter de gamle byggetraditioner, i de bedste materialer og med sans for selv de små detaljer, blandt andet håndmalede fliser i badeværelserne.Hotellet har elevator fra gadeniveau, reception, bar og store fælles terrasser. Transfer til og fra havnen er gratis ved ankomst og afrejse, og der er minibusservice til centrum mod meget rimelig betaling.

Læs mere om Piccolo Hotel 'A Pinnata

Egen restaurant

Hotellet tilbyder ophold med halvpension, hvor man kan vælge at spise a la carte (3-retters menu) på to af de bedste restauranter i området - Restaurant Filippino eller Restaurant E Pulera, som begge ligger i hjertet af Lipari by.

Værelserne
De enkelte værelser på 'A Pinnata har ikke numre, men er i stedet opkaldt efter stjernetegnene, og de har alle privat terrasse med smedejernsmøbler og udsigt over havnen. Alle værelser har minibar, sikkerhedsboks, satellit-TV, telefon, badekar eller brus med vandmassage, hårtørrer, aircondition og internetadgang, lige som alle værelser er lydisolerede.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

Hotel Lisca Bianca

Panarea Ø, Æoliske Øer

Hotel Mea

Lipari Ø, Æoliske Øer

Anbefalinger til dig

Sant'Anna del Volterraio

Bagnaia, Elba Ø

Hotel Lisca Bianca

Panarea Ø, Æoliske Øer

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

Populært på de Æoliske Øer

search map