Anmeldelser af Hotel Villa Enrica

Light lunch ved pool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Enrica

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Enrica som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Enrica. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Villa Enrica

Vi ringede fra båden og fortalte, hvornår vi ville ankomme til Lipari, og så holdt der en bil, der ville køre os det lille stykke vej til hotellet. Det var nu dejligt, for vejen dertil var meget stejl. Vi blev godt modtaget, og fik vores værelse med en lille terrasse med bord og stole. Udsigten over havnen var fin. Poolen lå endnu højere oppe end hotellet, men når man kom derop, havde man det flotteste kig ud over vandet. Poolen var dejlig og ren, og området der var rigtig fint.

Morgenmaden blev serveret på terrassen ved hotellet og den var helt fin.

Anbefaling til kommende gæster

Der er lidt langt til centrum af byen, men der kører lokale busser hele tiden. Man kan ligeledes køre med en af de lokale busser rundt på øen.

Hotel Villa Enrica
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Enrica
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Liana og Lars fra Holbæk boede på Hotel Villa Enrica på Lipari Ø fra d. 26. august til d. 5. september 2012.

Turen til Lipari var alletiders. Lige fra begyndelsen fik vi god støtte fra jeres side. I var meget hurtige med jeres svar på vores anmodninger.
Rejsen til Lipari var kompliceret, men I var meget behjælpelig med at foreslå løsninger og kontakte hotellet, der sørgede for bestilling af transfer fra og til Catania lufthavn.

Vores værelse på hotellet Villa Enrika på Lipari havde en vidunderlig udsigt fra hele to store terrasser, hvor af den ene var overdækket og med et udekøkken. Vi nød dem begge hver dag. Hotellet lå med et kvarters/tyve minutters afstand fra selve Lipari centrum, men vejen var stejl. Hotellet rådede over en taxa til gratis transport til deres restaurant, som lå halvvejs til byen, samt til ankomst og afrejse med færgen, ellers skulle man kunne bruge de lokale taxaer.

Byen Lipari var charmerende med flere gode restauranter og butikker. Der var til gengæld ikke gode bademuligheder, men de andre små byer på Lipari øen havde nogle mindre strande, som man nemt kunne nå med de lokale busser, og undervejs kunne man se en spændende natur.

Der var mange og gode tilbud til besøg på de andre øer, og undervejs kunne man bade fra bådene. Vi besøgte Stromboli, hvor vi om aftenen overværede to vulkanudbrud. Det var meget spændende. Vulkano-øen var også interessant med bl.a. sin svovlkilde, hvor man kunne bade.

Trods jeres hjælp var rejsen ikke uden problemer. Da vi ved afrejsen ankom kl. 7.00 med hotellets taxa til færgen, opdagede vi, at den bestilte afgang var aflyst. Nervøsiteten var stor, da vi var bange for ikke at kunne nå vores transfer og dermed heller ikke flyet. I stedet for at tage til Milazzo sejlede vi til Messina, og det lykkedes os at få transferen til at hente os der.

Endnu en gang tak til Caroline Qvist Abel for hendes venlige og kompetente hjælp.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og familie fra Vanløse boede på Hotel Tritone på Lipari Ø fra d. 23. til d. 28. juli 2012 og på Hotel Villa Enrica på Lipari Ø fra d. 28. til d. 30. juli 2012.

Vi havde en skøn tur.
Både Tritone og Villa Enrica levede op til forventningerne.
Lipari var et godt udgangspunkt for de Æoliske Øer og vi fik set de fleste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map