Hotel på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Hotel Villa Enrica

Light lunch ved pool Morgenmad på terrassen Pool om aftenen Pool om aftenen Pool om aftenen Pool om aftenen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Enrica ligger i rolige omgivelser på skråningerne over Lipari havn med en flot udsigt over Marina Lunga. På hotellet har du mulighed for at leje scootere og vi kan anbefale det, hvis du har planer om at besøge hele øen og ikke kun gå frem og tilbage langs de 800 meter, der adskiller hotellet fra havnen. Under alle omstændigheder er transfer til og fra havnen ved ankomst og afrejse fra hotellet inkluderet i prisen. Ankommer du i bil, er der parkeringsplads.

Dit hjem på de Æoliske Øer

Mere end at bo på hotel har du fornemmelsen af at bo i et privat hus både på grund af stedets størrelse og takket være den familiære stemning. Receptionen ligger i husets oprindelige opholdsrum, som har udgang til en flot terrasse med parasoller, borde og stole. Her serveres morgenmad, og til frokost er der kolde retter og salater (mod forespørgsel) og om aftenen drinks.

Læs mere om Hotel Villa Enrica

Hvil og nyd havudsigten ved pool og børnepool

På Villa Enricas grund, op ad skråningen, har man anlagt en flot pool med tilhørende børnepool og vandmassage samt solterrasse med liggestole og parasoller. Her i palmernes og middelhavsvegetationens skygge, kan du solbade mens børnene hygger sig på den lille legeplads ved siden af. Hvis du vil bade i havet, anbefaler vi, at du kører til den anden side af tunnelen til Canneto, hvor der er en god strand med småsten.

Gode værelser til par og til familier

Værelserne er alle forskelligt indrettet, dog i samme stil: Nogle har badeværelse med bruser, andre har kar og vandmassage. Der er desuden værelser med tekøkken, som man kan benytte til selv at tilberede hurtige retter med de gode råvarer, du kan købe på øen. Alle værelser råder over balkon eller terrasse, aircondition, sat-tv, minibar og værdiboks.

Ud over nogle værelse med havudsigt kan man vælge mellem to superiorværelser af hvilke nr. 26 har en stor overdækket terrasse med bord og stole, og nummer 27 har en lige så stor overdækket terrasse med endnu en solterrasse med liggestole. Vi anbefaler disse værelser især til par, der søger afslapning og romantik. Der er desuden trådløs internetforbindelse på hotellets fælles terrasse og i opholdsrummet.

Læs om værelserne på Hotel Villa Enrica

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map