Hotel på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Hotel Villa Enrica

Light lunch ved pool Morgenmad på terrassen Pool om aftenen Pool om aftenen Pool om aftenen Pool om aftenen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Enrica ligger i rolige omgivelser på skråningerne over Lipari havn med en flot udsigt over Marina Lunga. På hotellet har du mulighed for at leje scootere og vi kan anbefale det, hvis du har planer om at besøge hele øen og ikke kun gå frem og tilbage langs de 800 meter, der adskiller hotellet fra havnen. Under alle omstændigheder er transfer til og fra havnen ved ankomst og afrejse fra hotellet inkluderet i prisen. Ankommer du i bil, er der parkeringsplads.

Dit hjem på de Æoliske Øer

Mere end at bo på hotel har du fornemmelsen af at bo i et privat hus både på grund af stedets størrelse og takket være den familiære stemning. Receptionen ligger i husets oprindelige opholdsrum, som har udgang til en flot terrasse med parasoller, borde og stole. Her serveres morgenmad, og til frokost er der kolde retter og salater (mod forespørgsel) og om aftenen drinks.

Læs mere om Hotel Villa Enrica

Hvil og nyd havudsigten ved pool og børnepool

På Villa Enricas grund, op ad skråningen, har man anlagt en flot pool med tilhørende børnepool og vandmassage samt solterrasse med liggestole og parasoller. Her i palmernes og middelhavsvegetationens skygge, kan du solbade mens børnene hygger sig på den lille legeplads ved siden af. Hvis du vil bade i havet, anbefaler vi, at du kører til den anden side af tunnelen til Canneto, hvor der er en god strand med småsten.

Gode værelser til par og til familier

Værelserne er alle forskelligt indrettet, dog i samme stil: Nogle har badeværelse med bruser, andre har kar og vandmassage. Der er desuden værelser med tekøkken, som man kan benytte til selv at tilberede hurtige retter med de gode råvarer, du kan købe på øen. Alle værelser råder over balkon eller terrasse, aircondition, sat-tv, minibar og værdiboks.

Ud over nogle værelse med havudsigt kan man vælge mellem to superiorværelser af hvilke nr. 26 har en stor overdækket terrasse med bord og stole, og nummer 27 har en lige så stor overdækket terrasse med endnu en solterrasse med liggestole. Vi anbefaler disse værelser især til par, der søger afslapning og romantik. Der er desuden trådløs internetforbindelse på hotellets fælles terrasse og i opholdsrummet.

Læs om værelserne på Hotel Villa Enrica

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Enrica

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Enrica som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Enrica. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Villa Enrica

Vi ringede fra båden og fortalte, hvornår vi ville ankomme til Lipari, og så holdt der en bil, der ville køre os det lille stykke vej til hotellet. Det var nu dejligt, for vejen dertil var meget stejl. Vi blev godt modtaget, og fik vores værelse med en lille terrasse med bord og stole. Udsigten over havnen var fin. Poolen lå endnu højere oppe end hotellet, men når man kom derop, havde man det flotteste kig ud over vandet. Poolen var dejlig og ren, og området der var rigtig fint.

Morgenmaden blev serveret på terrassen ved hotellet og den var helt fin.

Læs mere

Liana og Lars fra Holbæk boede på Hotel Villa Enrica på Lipari Ø fra d. 26. august til d. 5. september 2012.

Turen til Lipari var alletiders. Lige fra begyndelsen fik vi god støtte fra jeres side. I var meget hurtige med jeres svar på vores anmodninger.
Rejsen til Lipari var kompliceret, men I var meget behjælpelig med at foreslå løsninger og kontakte hotellet, der sørgede for bestilling af transfer fra og til Catania lufthavn.

Vores værelse på hotellet Villa Enrika på Lipari havde en vidunderlig udsigt fra hele to store terrasser, hvor af den ene var overdækket og med et udekøkken. Vi nød dem begge hver dag. Hotellet lå med et kvarters/tyve minutters afstand fra selve Lipari centrum, men vejen var stejl. Hotellet rådede over en taxa til gratis transport til deres restaurant, som lå halvvejs til byen, samt til ankomst og afrejse med færgen, ellers skulle man kunne bruge de lokale taxaer.

Byen Lipari var charmerende med flere gode restauranter og butikker. Der var til gengæld ikke gode bademuligheder, men de andre små byer på Lipari øen havde nogle mindre strande, som man nemt kunne nå med de lokale busser, og undervejs kunne man se en spændende natur.

Der var mange og gode tilbud til besøg på de andre øer, og undervejs kunne man bade fra bådene. Vi besøgte Stromboli, hvor vi om aftenen overværede to vulkanudbrud. Det var meget spændende. Vulkano-øen var også interessant med bl.a. sin svovlkilde, hvor man kunne bade.

Trods jeres hjælp var rejsen ikke uden problemer. Da vi ved afrejsen ankom kl. 7.00 med hotellets taxa til færgen, opdagede vi, at den bestilte afgang var aflyst. Nervøsiteten var stor, da vi var bange for ikke at kunne nå vores transfer og dermed heller ikke flyet. I stedet for at tage til Milazzo sejlede vi til Messina, og det lykkedes os at få transferen til at hente os der.

Endnu en gang tak til Caroline Qvist Abel for hendes venlige og kompetente hjælp.

Læs mere

Jens og familie fra Vanløse boede på Hotel Tritone på Lipari Ø fra d. 23. til d. 28. juli 2012 og på Hotel Villa Enrica på Lipari Ø fra d. 28. til d. 30. juli 2012.

Vi havde en skøn tur.
Både Tritone og Villa Enrica levede op til forventningerne.
Lipari var et godt udgangspunkt for de Æoliske Øer og vi fik set de fleste.

Læs mere
 
search map