Anmeldelser af Hotel Tritone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Tritone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Tritone som ligger på de Æoliske Øer. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Tritone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens og familie fra Vanløse boede på Hotel Tritone på Lipari Ø fra d. 23. til d. 28. juli 2012 og på Hotel Villa Enrica på Lipari Ø fra d. 28. til d. 30. juli 2012.

Vi havde en skøn tur.
Både Tritone og Villa Enrica levede op til forventningerne.
Lipari var et godt udgangspunkt for de Æoliske Øer og vi fik set de fleste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map