Hotel på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Hotel Tritone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Tritone er et moderne førsteklasseshotel, som ligger i rolige omgivelser ca. 500 meter fra Liparis historiske bykerne og havnen.

Varmt vand fra de vulkanske kilder

Fra hotellet er der udsigt over byen og havet, ligesom man er tæt på de omkringliggende bjerge. De fleste værelser ligger koncentreret omkring haven og den store swimmingpool med varmt vand fra de naturlige vulkanske kilder i området.

Læs mere om Hotel Tritone

Et væld af faciliteter

Hotellet har reception, internetadgang, elevator, opholdsrum med en blanding af moderne og antikke møbler, bar, store fællesterrasser, restaurant, mødefaciliteter, have med swimmingpool og jacuzzi, hvor der er servering i dagtimerne, wellness center og parkering. Hotellet tilbyder gratis transfer til og fra havnen ved ankomst.

Alle værelser med balkon eller lille terrasse

De i alt 38 værelser er smagfuldt møblerede med sans for selv de små detaljer. Alle værelser har balkon eller lille terrasse, telefon, TV, aircondition og varme, som kan reguleres i værelset, sikkerhedsboks, minibar, brus eller badekar med vandmassage og hårtørrer, ligesom alle værelser er lydisolerede. Bemærk venligst at kun værelser af typen Comfort har plads til en ekstra seng.

- Standardværelserne har balkon eller lille terrasse med udsigt mod haven.
- Comfortværelserne har parket-gulve, satellit-TV og balkon eller lille terrasse med udsigt mod pool-området.
- De luxe-værelserne har parket-gulve, satellit-TV og balkon eller lille terrasse med udsigt mod havet samt pool-området, samt hel- eller delvis havudsigt. Her er der ikke mulighed for en ekstra opredning.
- Suiten har parket-gulve og satellit-TV, opholdsstue, soveværelse, stort badekar med vandmassage og en stor terrasse med udsigt mod havet.
Efter anmodning kan der bestilles værelser til handicappede og ikke-rygere.

Læs om værelserne på Hotel Tritone

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map