Feriebolig på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Residence Oltremare

Udsigt over stranden ved Residence Oltremare
 
Residence Oltremare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Oltremare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lipari Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Residence Oltremare ligger med panoramisk udsigt over havet, stranden og selve Canneto by, som ligger afsides i forhold til det travle centrum i Lipari havn, hvor mange mennesker færdes på dagsuflugt fra Sicilien og Calabrien til øerne.

I Canneto finder du flere familiedrevne spisesteder, isbarer og caféer samt alle de nødvendige indkøbsmuligheder. Der er endvidere apotek, bank og lido på stranden. Offentlige busser, som kører jævnligt, forbinder denne del af øen til Lipari havn, hvorfra man kan sejle til de andre øer og til Sicilien. Mod betaling af et lille tillæg, som betales på stedet, er det muligt at bestille transfer til og fra Lipari havnen på ankomst- og afrejsedag.

Læs mere om Residence Oltremare

Hotel Residence Oltremare råder over reception, morgenmadsrestaurant med tilhørende terrasse med havudsigt, som om aftenen fungerer som bar. Ankommer du hertil i bil, så er der parkering ved lejlighederne. Hver lejlighed råder over egen terrasse med bord og stole samt flot havudsigt. Lejlighederne er desuden udstyrede med aircondition i hvert rum, fjernsyn og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Residence Oltremare

Skjul teksten
 
 
search map