Feriebolig på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Hotel Residence Acquacalda

Morgenmadsrestaurant Restauranten ved siden af lejlighederne
 
Hotel Residence Acquacalda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence Acquacalda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lipari Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du i et af Lipari's smukkeste og mest eksotiske hjørner. Acquacalda er den gamle bydel, hvor arbejderne fra den nærliggende pimpstengrav boede.

Naboøerne i dit synsfelt

Den gamle kaj på stranden, som myndighederne vil nedlægge, giver landskabet den slags forfald, som en kunstmaler ville have lavet for at skabe en melankolsk stemning på et flot landskabsbillede. Her finder man en lille kiosk (som også fungerer som en slags café og spisested), der har åbent hele året, og en restaurant ved siden af hotellet der åbner i sommerperioden. Fra lejlighederne og fra stranden overfor har man direkte udsigt til øerne Panarea og Stromboli og sideudsigt til den smukke Salina ø og den lille Filicudi ø. På ca. 10-15 minutter kan man sejle til Salina og på en halv time til Panarea, hvis man lejer en privat båd - der er desværre ikke offentlige forbindelser til de andre øer.

Læs mere om Hotel Residence Acquacalda

Kom rundt med bus eller på lejet scooter

Fra Acquacalda er der desuden 5 km til Canneto og 9 km til selve Lipari centrum, og om sommeren er der offentlig bus, der forbinder Acquacalda til resten af øen. Hvis man vil være fri for offentlig transport, og ikke har bil med fra Sicilien, kan man leje scooter og bil på øen. Oprindeligt blev det nuværende Residence Acquacalda's bygninger benyttet som lager for den efterpurgte pimpsten, der også blev bearbejdet her. Da de Æoliske øer blev optaget på Unesco's verdensliste, lukkede man gravene og omdannede bygningerne til ferieboliger. I dag findes her 21 lejligheder i æolisk stil med plads til 50 gæster fordelt på tre etager.

Pæne lejligheder

Lejlighederne er rummelige og friske i deres indretning. Alle gæster har mulighed for at benytte sig af haven og solterrassen på taget. Prisen inkluderer morgenmad, men forvent ikke meget af det, da italienerne har tradition for ikke at spise ret meget om morgenen - de drikker kun en lille kaffe og skynder sig ud af døren. Men du kan supplere dette måltid ved at udnytte køkkenskabet eller køkkenhjørnet i lejlighederne.

Lejlighederne er simplet indrettede med møblering i pastelfarver. Alle lejligheder er udstyrede med aircondition, fladskærm-tv, værdiboks, balkon eller terrasse samt enten køkkenskab (2 el-plader og et lille køleskab på 80 liter) eller køkkenhjørne (4 el-plader og køleskab på 130 liter).

Læs om lejlighederne på Hotel Residence Acquacalda

Skjul teksten
 
 
search map