Feriebolig på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Hotel Mea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Mea blev færdigbygget i 2011 og ligger på et udsigtssted ca. 600 meter fra Liparis havn og historiske bycentrum. Canneto-bydelen, hvor du finder en af øens flotteste strande, ligger ca. 4 km fra hotellet, som kan let nås med de offentlige busser, der ofte kører mellem Canneto-bydelen og Lipari, og busstoppestedet ligger lige ved hotellet.

Nok de Æoliske øers bedste pool

På dette 4-stjernede hotel har du under hele ferien adgang til en flot og stor pool med boblebad samt bassin med opvarmet vand. Solterrassen omkring bassinet har udsigt både over havnen Marina lunga og byens borg på den ene side og Pinnata-klippen på den anden. På hotellet findes der endvidere 24-timers reception med tilhørende hall, restaurant, bar, læsestue og parkeringsplads. Hele hotellet er desuden dækket med wi-fi internetforbindelse.

Læs mere om Hotel Mea

Gode rummelige værelser med eget balkon


Hotellets 37 værelser er indrettede i forskellige afdæmpede farver med linjer, der er inspirerede af nordafrikanske kulturer, og fremstår i sin helhed minimalistiske og behagelige. Hvert værelse har udgang til en bred møbleret balkon, hvor man kan sidde og nyde øens behagelige klima. Værelserne råder alle over aircondition, minibar, satellitfjernsyn, wi-fi internetadgang og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Hotel Mea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map