Hotel på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Hotel Amarea

Stranden i Canneto
 
Hotel Amarea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Amarea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lipari Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Amarea ligger tæt på Canneto-stranden - ca. 100 meter derfra på Lipari ø. Canneto er et lille bysamfund, der ligger helt for sig selv i forhold til Lipari by og er ikke så udsat for de mange rejsende, der ellers kommer til øen på dagsudflugt fra både Sicilien og Calabrien.

Strand og by, behøver du mere?

Canneto-stranden består af småsten og vender mod øst - vandet er helt krystalklart. Langs med stranden finder man isbarer og flere familiedrevene restauranter. I byen behøver man ikke savne noget: Her er apotek, bankautomat, posthus og offentlig transport frem og tilbage til Lipari by. Det er altså muligt at tilbringe ens ferie her uden at skulle leje en bil. På øen er der gode muligheder for leje af scootere og der er ligeledes mulighed for rundture på øen enten på hjul eller i båd.

Læs mere om Hotel Amarea

Enkelt hotel med værelser med balkon

Hotellet er ret simpelt indrettet. I stueetagen er der indgang til receptionen med tilhørende morgenmadsrestaurant. En elevator fører op til de øvrige etager, hvor hotellets 18 værelser ligger. Alle værelserne råder over balkon, nogle har endog havudsigt på den anden side af tagene fra de omkringliggende huse. Værelserne råder endvidere over værdiboks, minibar, aircondition og fjernsyn samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Beliggenhed fremfor komfort

Hotellet anbefales til dem, der ikke regner med at benytte sig af det i dagens løb. Selv om værelserne er velholdte og rummelig giver de ikke mulighed for nyde den fabelagtige udsigt, der ellers hersker på de Æoliske Øer. Et godt sted at sove for et rimeligt beløb. Bemærk at prisen inkluderer transfer ved ankomst og afrejse til Lipari havn.

Skjul teksten
 
 
search map