Feriebolig på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Casa Papiro

Terrassen til deluxe lejlighed Deluxe lejlighed Familie lejlighed Familie lejlighed Etværelseslejlighed Superior Etværelseslejlighed Superior Standardværelse Tresengsværelse Economy værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tilbring din ferie i den lille by Canneto, 4 km fra Lipari havn. Canneto tilbyder dig den uforlignelige mulighed for at leve i Lipari, men i en atmosfære, der stadig forankres i hverdagens hverdag. Og så, fra stranden i Canneto, vil du have glæden af at beundre øerne Panarea og Stromboli foran dig.

Livets liv i Lipari

Denise fra Casa Papiro byder dig velkommen i hendes hus beliggende i fiskerbyen Canneto. Huset ligger ikke direkte ved havnefronten, som du bør overveje som en fordel, da du ikke har hovedvejen lige uden for døren. Fra huset skal du bare tage et par skridt mellem husene for at nå hen den smukke strand Canneto. Landsbyen byder på alle de nødvendige butikker og tjenester. Lipari og dens livlige by er ikke langt væk: 4 km, som i sommermåneder betyder 10 minutter med bus, eller en halv times gang ved foden af bakkerne - vi anbefaler ikek at du tage bilen med over til øerne da bussystem er effektiv og befrie dig fra at lede efter parkering på øens smalle gader.

Læs mere om Casa Papiro

Lipari = gæstfriheds øen

Du vil møde Denise, værtinden, der bor i nærheden med sin familie. Hun passer huset og haven, og hun er klar til at hjælpe dig med gåde råd omkring udflugter på øen og på de øvrige eoliske øer. Casa Papiro er født af passion for øen, ønsket om at gøre det til liv og fornøjelsen af at møde andre mennesker og kultur. Indretning er enkel, værelserne er lyse og indrettede med sans for god smag. Haven inviterer dig til at nyde den sydlige sol, der her skinner flere timer og varmer end på selve Siciliens kyst, der ligger en time sejltur herfra (Milazzo havn).

Ønsker du et værelser eller en lejlighed?

Casa Papiro byder dig velkommen i et værelse eller en lejlighed, alt efter dit valg. Bestil den morgenmad, du bedst kan lide ved ankomst og Denise vil sørge for at den bliver serveret på ferie. Rengøring vil ske dagligt på anmodning (betalt service). På stedet kan du benytte dig af wifi forbindelse. Nogle lejligheder tilbyder dig en smuk terrasse i haven eller en terrasse med havudsigt ovenpå.

Huset ligger i anden række hvorfor du ikke se havet fra haven, men du vil have en dejlig udendørs plads for at læse en god bog. Bemærk at Casa Papiro arrangerer transfer fra Lipari havn på forespørgsel.

Lejlighederne på Casa Papiro

Economy dobbeltværelse

Economy-rummet er cirka 20 m² stort og er udstyret med aircondition, tv, wi-fi, et tekøkken, grill og et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. hår. Mod døren vil du nyde et lille bord med to stole på den fælles terrasse, der vender mod haven.

Standard-dobbeltværelse med delvis havudsigt

Standardværelset er cirka 30 m². Det har aircondition, wifi og tv. Dette værelse har ikke køkken. Fra værelset vil du vil nyde det gode vejr på dens møbleret terrasse med delvis havudsigt.

Tresengsværelse med udsigt til haven

Værelset indeholder en dobbeltseng, en enkeltseng og en sovesofa (egnet til et barn under 12 år), et skrivebord og et badeværelse med bruser og toilet. Det er endvidere udstyret med fladskærms-tv, wifi-forbindelse, aircondition. Værelset har en stor terrasse med udsigt over haven.

Etværelseslejlighed Superior m/ overdækket terrasse

Lejligheden Superior kan gæste op til 3 voksne. Det ligger på første sal i Casa Papiro og råder over store vinduer og en smuk terrasse med havudsigt. Studiet består af et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltseng, et badeværelse med bad med brusebad og toilet og tekøkken. Lejligheden er udstyret med fladskærms-tv, WiFi-forbindelse, aircondition og værdiboks.

Family lejlighed m/ terrasse

Familielejlighed måler ca. 140m² og kan rumme op til 10 personer! Det har et stort køkken og en smuk terrasse. Lejligheden består af to dobbeltværelser, så store at der kan tilsættes en enkeltseng til hvert af dem, en stue med to dobbeltsenge og en sovesofa og et badeværelse med bad og toilet. Lejligheden har fladskærms-tv og wifi-forbindelse.

Deluxe lejlighed m/ terrasse og havudsigt

Deluxe-lejlighed kan gæste op til 5 personer. Den består af et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, stue med dobbeltseng og badeværelse med bad-bruser og toilet. Lejligheden har aircondition, fladskærms-tv og wifi-forbindelse. Du har desuden udgang til privat terrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Villa Enrica

Lipari Ø, Æoliske Øer

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

Residence NerOssidiana

Lipari Ø, Æoliske Øer

Populært på de Æoliske Øer

Hotel Tritone

Lipari Ø

Hotel Mea

Lipari Ø

search map