Feriebolig på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Casa Papiro

Terrassen til lejligheden (deluxe) Lejlighed (deluxe) Familielejlighed Familielejlighed Etværelses lejlighed (superior) Etværelses lejlighed (superior) Standardværelse Tresengsværelse Værelse (economy)
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tilbring ferien i den lille by, Canneto, der ligger 4 km fra Lipari havn. En af fordelene ved at bo i Canneto er, at du kan bo tæt på Lipari by, men stadig nyde de meget rolige omgivelser. Fra den hyggelige strand, der ikke ligger langt væk fra hotellet, har du udsigt til øerne Panarea og Stromboli.

Livlige Lipari

Denise, der er værtinde på Casa Papiro, byder dig velkommen i sit hus i byen Canneto. Huset ligger lidt væk fra havnen, men ud mod havet. En meget fordelagtig beliggenhed, da du ikke har hovedvejen lige uden for døren. Fra huset skal du blot begive dig ud på en mindre gåtur mellem de italienske huse for at komme til den lille strand med samme navn som byen. I den lille og meget hyggelige by finder du alle de nødvendige butikker og forretninger. Lipari, den mere pulserende by, ligger kun 4 km fra Canneto, og i sommermånederne tager det kun 10 minutter med bus. Du kan også (hele året) gå ind til Lipari, hvilket tager omkring 30 minutter alt efter tempo. Vi anbefaler, at du ikke tager bilen med til øen, for der er gode busforbindelser her, og du slipper også for at skulle parkere i øens smalle gader.

Læs mere om Casa Papiro

Gæstfrihedens ø

Værtinden Denise bor i nærheden med sin familie. Hun passer huset og haven og er altid klar til at hjælpe dig med gode råd til udflugter på Lipari og på de øvrige, eoliske øer. Casa Papiro er et hus, der blev opført i passion for øen, hvor man har fokuseret på at forene liv og kultur. Indretningen er enkel, og værelserne er lyse og indrettet med god smag. Haven giver dig også mulighed for at nyde solen i flere timer.

Ønsker du at bo på værelse eller i en lejlighed?

På Casa Papiro kan du vælge mellem et værelse eller en lejlighed. Ved ankomst skal du fortælle, hvilken morgenmad du ønsker, så Denise kan sørge for, at den bliver serveret hver morgen på din ferie. Rengøring kan på forespørgsel ske dagligt, men er mod et gebyr. I huset er der også Wi-Fi som du kan benytte. Til nogle lejligheder hører der en terrasse, der enten ligger i haven eller ovenpå, hvorfra der er havudsigt.

Huset ligger i anden række fra havet, hvorfor der ikke er havudsigt fra haven, men haven er alligevel et skønt sted at opholde sig, hvor du f.eks. kan nyde roen med en god bog. Casa Papiro arrangerer transfer fra Lipari havn på forespørgsel.

Læs om lejlighederne på Casa Papiro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map