Anmeldelser af Residence Donizzetti

 
Residence Donizzetti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Donizzetti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Villa Rosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Donizzetti

Læs personlige anmeldelser af Residence Donizzetti som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Donizzetti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ali og familie fra Korsør boede på Residence Donizzetti i Villarosa fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Byen var flot og det var rart at bo så tæt på stranden, som også var lækker. Men, ud over at bade på stranden manglede den nogle aktiviteter. Om aften var der helle ikke så meget at tage sig til ud over at tage ud og spise, så alt i alt skete der for lidt i denne by.

Opholdsstedet, levede op til den standart vi havde regnet med vi kunne få til den pris, så ja det gjorde den. Der var dog en varmepumper i køkkenet som lavede en meget ubehagelig høj lyd, hver gang man selv, eller naboerne brugte vandet, det var træls.

Tips til næstekommende: Hvis man keder sig i den by, kan man tage til en by som ligger ca. 4 km derfra hvor der sker meget mere.

Omkring de lokale, så var der ingen som kunne snakke engelsk, ikke engang det kontor vi skulle hente nøglerne hos. Vi var nede for at leje en scooter, og denne dame var den eneste i hele byen som havde scootere, men hun ville ikke leje os den selvom vi viste hende vores kørekort til bil. Det var som om at denne by var en turist by for italianere, vi mødte kun 1 anden dansk familie i hele den uge, så der var ikke rigtig nogen at snakke med hellere.

Men alt dette kunne man overkomme, der var bare én ting som gik os på som i burde rette så de næste der skal der ned ikke kommer ud for samme problem. På de papir vi har fået tilsendt af jer, står der at byen hedder Villarosa, men navnet er i to ord (Villa Rosa)
Og det er jo småting, men eftersom at 85% hvis ikke mere, af alle rejsende idag bruger en GPS i bilen, så bude dette stå korrekt, for ellers finde den, den forkerte route. Post nr. var også forkert, der stod den hed 16010 men den hedder 16014, så det kunne den heller ikke finde den på. Til sidst havde jeg ringet ind til jer for at høre hvor langt Pineto lå fra Villa Rosa, og jeg fik at vide det kun var 2km det drejede sig om. Så vi fandt vejnavnet (Via Capri) som lå i Pineto, og tænkte at det måtte være den, da det også passer med post nr. Men det viste sig at det ikke var denne og at Pineto lå 38km fra Villa Rosa! Så det var spild af tid, overskud og benzin.

Jeg håber i kan bruge dette til noget. Vi siger tak for turen, men regner desværre ikke med at bruge in-italia igen :(

Fortsat god dag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Connie og familien fra Gedved boede på Residence Donizzetti i Villarosa fra d. 14. til d. 28. juli 2007.

Jo tak vi havde en fin tur til Villarosa. Vi kender en hel del til området i forvejen, det var vores 3. ferie i Abruzzo. Vi plejer at opholde os længere inde i landet i bjergene, som vi elsker. Men kysten er også dejlig, og vandet har været formidabelt at køle sig i. Vi er nok ikke traditionelle turister, vi rejste med det formål at besøge nogle italienske venner i L´Aquila, og vi brugte bare lejligheden som udgangspunkt på vores rejse.

Vi valgte en spartansk indrettet lejlighed, da vi ikke ville opholde os så meget i den, men vi gjorde mange ture ind i landet. Vi kan anbefale andre at besøge Grotte di Cavallone, som ligger ca. 2 timers kørsel fra Villa Rosa. Også San Marino, som dog er lidt for turistet for os, men tag alligevel over og blev forbløffet over den udsigt, der møder dig fra borgmuren!! I Falciano, 10 km, før San Marino ligger et museum for Ferrari, hvor der er udstillet ca. 25 biler fra 50´erne til ´87, bl.a. Marylin Monroes hvide Ferrari! Det er et besøg værd, når man alligevel har kørt de 2 timer til San Marino. Museet hedder Maranello Rosso. Bliver man totalt grebet af Ferrari, kan man jo besøge fabrikken nær Modena, i Maranello, på vejen hjem... Det gør vi næste gang vores ferie går til Italien.

Kontoret Gavia har et sødt personale, de er meget hjælpsomme og imødekommende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map