Ferieboliger og hoteller i Villa Rosa

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen er et af de mere kendte steder, hvis man ønsker at tage på badeferie i Abruzzo og er også kendt for en sandstrand, som strækker sig flere kilometer langs Adriaterhavet.

Kort over Villa Rosa

Du kan klikke på kortet og bruge det til at få et overblik over området. Her kan du også se indlogeringsmuligheder i denne del af regionen Abruzzo.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Da byen ikke er særlig stor er den ideel til dem der ønsker en afslappet badeferie i grønne omgivelser. Til trods for byens størrelse er det ikke svært at finde restauranter i byen.

Læs mere om Villa Rosa

Hotel og ferielejlighed i Villa Rosa

Skal du finde en feriebolig til en sommer ved havet i Italien? Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her hos In-Italia Rejser, som rummer flere hundrede hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien - både helt ude ved havet og længere inde i landet. Ikke tilfældige boliger, men kun steder vi personligt har håndplukket. Du kan derfor trygt vælge en af vores ferieboliger i Villa Rosa i sikker forvisning om, at du her får en god base for en afslappende badeferie i Italien. 

Skal du på ferie med en større gruppe venner eller familie? Så kan vi også anbefale muligheden for at leje en hel villa i Italien. Det er den perfekte ferieform, når man ønsker fuld selvstændighed og masser af privatliv.

>> søg priser på hotel eller feriebolig i Abruzzo

Skjul teksten
 
 
search map