Feriebolig i Vasto i Abruzzo

Residence Villa Caprera

 
Residence Villa Caprera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Caprera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vasto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Villa Caprera ligger blot ca. 80 m fra Adriaterhavets gyldne sandstrande i Vasto Marina. Lejlighederne er nyrenoverede og har alle balkon. Swimmingpool, børnepool og restaurant kan benyttes på Hotel Adriatico på den anden side af gaden, hvor der også checkes ind.

Sandstrand og swimmingpool
Lejlighederne ligger som sagt under 100 m fra Adriaterhavets flotte sandstrande ved Vasto. Her er der mulighed for at bestille liggestole og parasol på privat strand. På stranden vil der være underholdning både for små og mellemstore børn i dagtimerne. Man kan også søge over på nabohotellet og dase ved poolområdet, som både omfatter almindelig swimmingpool og børnebassin. Bemærk at der bag hotellet løber en højbro med trafik - denne er synlig fra hotellet. Ved poolområdet vil der ofte være underholding for de unge i højsæsonen - fra ca. kl. 21:00 til midnat. Af andre faciliteter er der gratis parkering på nabohotellet - mens der på selve Residence Villa Caprera er elevator.

Læs mere om Residence Villa Caprera

Restaurant
Det er muligt at bestille halvpension på nabohotellet. Menukortet til aften vil bestå af lokale og nationale retter. Forretten og hovedretten serveres som regel ved bordet, mens garnituren serveres som buffet. Der kan også tilvælges morgenmad (mod tillæg), som serveres som buffet. Hvis man ikke ønsker at spise på nabohotellet, så er der adskillige restauranter inden for gåafstand i Vasto Marina.

Lejlighederne på Residence Villa Caprera

Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser (med balkon)

Disse 7 lejligheder er moderniserede og har alle balkon. Lejighederne, som er på ca. 30 m², har aircondition og består af en opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med glasvæg.

Skjul teksten
 
 
search map