Hotel i Vasto i Abruzzo

Hotel San Marco

Moderne badeværelser Der er en lille fællesterrasse foran hotellet
 
Hotel San Marco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Marco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vasto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel San Marco er et lille byhotel midt i Vasto by. Byen regnes for at være en af de historiske perler langs Adriaterhavskysten. En kyststrækning, der ellers traditionelt set mest er præget af badebyer, som er dukket op i nyere tid og derfor af gode grunde ikke har et stemningsfuldt middelaldercentrum. Men Vasto har! Og de brede sandstrande ligger blot ca. 2 km fra hotellet i Vasto Marina.

Tæt på indkøb og spisesteder

Inden for ca. 100 m begynder Vastos handelsstrøg - og der er naturligvis også gåafstand til flere spisesteder, deriblandt to restauranter (ca. 100 m), som hotellet har en rabataftale med: Karibu hvor man finder både fisk, kødretter og pizza samt La Veccia Vasto, som er et trattoria.

Læs mere om Hotel San Marco

Morgenmad som buffet

Der er en lille fællesterrasse foran hotellet og ellers ikke andre udendørs fællesområder. Indenfor finder man reception og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. Værelserne ligger oppe på 1. og 2. sal - og der er ikke elevator (hvilket blandt andet er grunden til, at det kun har 2 stjerner og ikke 3). Parkering: der er gratis parkering foran hotellet (dog kun 5 pladser som ikke kan forudbestilles) og ellers er der et parkeringshus ca. 200 m væk.

Værelserne på Hotel San Marco

Dobbeltværelse

Disse 18 værelser er pænt indrettede og har alle wi-fi, lcd sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ganske få værelser har balkon.

Tresengsværelse

Disse 6 værelser er pænt indrettede og har alle wi-fi, lcd sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. To af disse værelser har balkon. Ved firesengsværelse slås den ekstra sovesofa op som køjeseng.

Skjul teksten
 
 
search map