Hotel i Vasto i Abruzzo

Hotel dei Sette

Morgenmadssal
 
Hotel dei Sette er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel dei Sette er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vasto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Hotel dei Sette ligger centralt med gåafstand (ca. 400 m) til butikker, restauranter, parkanlæg, udsigtspunktet Belvedere San Michele og hele den gamle bydel.

Bo i by og kom nemt til stranden

Beliggenheden oppe i Vasto by betyder, at man her har mulighed for at kombinere en by- og badeferie med den charmerende gamle bydel lige for fødderne og omkring 2 km derfra flotte, brede sandstrande i Vasto Marina. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus til stranden om sommeren. Hotellet ligger ud til en vej, hvorfor man må beregne en smule trafikstøj. På den anden side betyder beliggenheden også, at man nemt kan komme hertil med offentlig transport, der er gratis parkering (nogle få pladser) foran hotellet og ellers er der mulighed for at bestille plads i en nærliggende garage mod betaling.

Læs mere om Hotel dei Sette

Her få du balkon til værelset

Hotellet er enkelt og spartansk indrettet og anbefales til dem, som sætter pris på hotellets beliggenhed frem for dets stjerner. Indenfor finder man reception med tilhørende bar, morgenmadssal og elevator samt værelser med enkel indretning med balkon - flere af disse med en fin udsigt.

Værelserne på Hotel dei Sette

Dobbeltværelse med balkon

De 10 dobbeltværelser er enkelt indrettet og har alle balkon, sat-tv, værdiboks, wi-fi, minibar, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har kig til havet og Vasto Marina.

Tresengsværelse med balkon

Tresengsværelserne er enkelt indrettet og har alle balkon, sat-tv, wi-fi, værdiboks, minibar, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har kig til havet og Vasto Marina.

Firesengsværelse med balkon

Firesengsværelserne er enkelt indrettet og har alle balkon, sat-tv, værdiboks, wi-fi, minibar, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De ekstra opredninger er køjeseng. Enkelte værelser har kig til havet og Vasto Marina.

Skjul teksten
 
 
search map