Feriebolig i Tortoreto Lido i Abruzzo

Residence Il Borgo

 
Residence Il Borgo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Il Borgo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tortoreto Lido og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Il Borgo ligger i smukke og rolige omgivelser på en lille bakke med flot udsigt over havet, ca. 800 meter fra stranden og fra byens centrum. På stedet findes reception, bar, parkering, svømmebassin, solarium samt legeplads.

Værd at vide, før du ankommer

Vær opmærksom på at der ligger en motorvej 200 meter fra lejlighederne, længere oppe ad bakken. Den bemærkes dog ikke når man ser i retning af havet, og dens høje placering i forhold til Residence Il Borgo, begrænser støjgenerne betydeligt.

Læs mere om Residence Il Borgo

Lejligheder med egen terrasse

Der er i alt 46 lejligheder på stedet. De er fordelt på tre niveauer, og råder alle over badeværelse, køkkenhjørne og satellit-tv. BEMÆRK: Absolut sidste ankomsttidspunkt er kl. 22.00 !

Læs om lejlighederne på Residence Il Borgo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Il Borgo

Læs personlige anmeldelser af Residence Il Borgo som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Il Borgo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Residence Il Borgo

En vidunderlig afslappende ferie, hvad enten aktiv eller dovne, alle former mulig.

Ferieboligen er fremragende (meget god madras) rent og pænt udstyret, skøn byggestil på hele ejendommen, forbilledlig vedligehold, dertil kommer af der tales perfekt tysk (meget nyttigt), drømmeagtig beliggenhed, de 800 m til havet nemt at overkomme, meget smuk, flad, ren sandstrand. Det nære og området omkring er som en drøm. Der er forskellige udflugtsmål fra sne til havet, fra kirker til kløfter og selvfølgelig der fine italienske køkken, herunder is og alt med fantastiske udsigter.

Læs mere

Behagelig indkvartering i dejlige omgivelser

God indkvartering, rent og ryddeligt med meget god service.

Læs mere

Super service

Il Borgo var virkelig en glædelig overraskelse. Stedet ligger skønt med udsigt ud over havet og er dejligt velholdt, i forhold til prisen. Personalet er en klasse for sig selv, service mindede og utrolig venlige. Vi blev både hentet og bragt til toget, (tidligt om morgenen) og kørt til lægen. Ved poolen var livredderen, som lavede sjov med ungerne, og han passede også isboden. Et sted som vi sagtens kunne besøge igen.

Læs mere

Manuel

Dejligt ophold, fint sted at bo, fint vedligeholdt. Meget behageligt personale, især chaufføren Roberto, som kørte shuttle-bussen. Terrassen var dejlig, men vi havde behov for en parasol for at kunne spise morgenmad der. Frokosten måtte vi spise efter kl. 13.30, da der var for meget sol tidligere på dagen.

Læs mere

Pænt sted med støj fra motorvejen

Meget venlig og hjælpsom alle tiders betjening. Lejligheden var god, men sengene var forfærdelige, næsten som at ligge på gulvet. Meget støj fra motorvejen som var 50 meter fra lejligheden. Den fælles møntvaskemaskine fungerede dårligt, den slugte mønterne

Læs mere

Bo og familien fra Hvalsø boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 19. juli til d. 2. august 2008.

Vi har haft en skøn tur - det er herligt område, både Lidoen og Den Gamle By.
Vi kunne måske godt have tænkt os at der havde været en bedre beskrivelse af, hvordan man fandt stedet, for i virkeligheden var det ganske simpelt, men det blev gjort svært ud fra beskrivelsen. Hvis man på GPS indtaster bynr. 64019 som der står i papirerne kan den ikke finde via Vascello, hvor Il Borgo ligger, fordi det hører under 64018 - Tortoreto Lido. Derudover en bedre beskrivelse af, hvad man kunne finde i lejlighederne. Vi har manglet en kaffemaskine, som vi de sidste år vi har rejst altid har fundet på destinationerne. Men ellers synes vi det var et skønt lejlighedskompleks, en dejlig pool og god shuttleservice.

Læs mere
 
search map