Agriturismo i Tocco da Casauria i Abruzzo

Agriturismo Madonna degli Angeli

 
Agriturismo Madonna degli Angeli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Madonna degli Angeli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tocco da Casauria og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Madonna degli Angeli ligger rigtig godt, hvis du har planer om at besøge Abruzzos skønne naturparker (det ligger lige imellem Majella Nationalpark og Gran Sasso Nationalpark), og samtidig gerne vil have mulighed for en kort køretur ned til havet og stranden - der er nemlig kun 30 minutters kørsel til Adriaterhavskystens dejlige sandstrande.

Hovedbygningen var oprindeligt en postgård, hvor man udskiftede de trætte heste med friske helt tilbage i 1600-tallet. Ejendommen ligger nede i dalen ca. 3 km fra byen (Tocca da Casauria) - der er dog kun 350 meter til nærmeste spisested (det er et beskedent trattoria og ved at gå ca. 600 meter længere, finder man en rigtig god restaurant) og 2,5 km det nærmeste supermarked, som begge ligger langs SS5 (Statale Tiburtina). I dag tilhører huset og de omkringliggende to hektar græsplæne og park Lorenzo og hans familie. Og der er ingen tvivl om, at Lorenzo er forelsket i sin ejendom og i sit hjemland, hvilket man få glæde af under opholdet, da han taler engelsk og er yderst engageret i, at alle gæster får en udbytterig oplevelse.

Læs mere om Agriturismo Madonna degli Angeli

I haven har Lorenzo anlagt et svømmebassin på 5 x 10 meter med tilhørendse solterrasse med parasoller og liggestole i en lidt afsides og solrig position. Gæsterne kan desuden benytte sig af det fælles grillområde, bordtennis og billard eller stige op på de mountain-bikes, der kan bestilles til udflugter langs stierne i omegnen. Noget som man også bør være forberedt på er, at nyde selskabet af ejerfamiliens hund, katte og geder, som alle går frit på græsplænen. Du befinder dig her på en rigtig agriturismo efter alle kunstens regler, men dyrene er nu venligtsindede og venter blot på at gøre gæsterne med selskab. I den store park kan man nu og da støde på ræve, pindsvin, grævlinge, egern men også skønne fugle som falke, musvåger, hærfugle m.fl.

Gårdens produkter kan man nyde godt af under opholdet så længe vejret - og vildsvinene - lader dem gro: om foråret kan man plukke de lokale salat-arter, der vokser på markerne (cicoria, borraggine, osv.) samt asparges; om sommeren er der mulighed for at plukke jordbær, brombær, morbær samt arbutus (frugten fra det eksotiske jordbærtræ) og fra slutningen af august også hvide og røde vindruer, figner og pinjekerner. Om efteråret er det årstid for nødder, sharon-frugt (kaki) men også nespler, æbler, pærer... Lorenzo og familien kan desuden være behjælpelige med at arrangerere udflugter og ture i bjergene, som kan foregå til fods, i kano eller på ryggen af et æsel eller en hest.

I stueetagen i hovedbygningen, som engang blev brugt som stalde til hestene og andre dyr, tilbringer Lorenzo og hans familie deres tid, når de er på landet: Her foregår også modtagelsen af gæsterne, når man ankommer til gården. På gården er der ellers 7 andre lejligheder, som er blevet indrettet enten hvor der engang boede de arbejdsomme landmænd eller i de lokaler, der fungerede som lager for gårdens produkter. Hver lejlighed råder over selvstændig indgang og eget udendørsareal med bord og stole. De er lidt forskelligt indrettet med øje for at skabe et rustikt men hyggeligt miljø. Der er i alt plads til 20 gæster ud over Lorenzo og hans familie.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Madonna degli Angeli

Skjul teksten
 
 
search map