Anmeldelser af Hotel Abruzzo Marina

 
Hotel Abruzzo Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Abruzzo Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Silvi Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Abruzzo Marina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Abruzzo Marina som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Abruzzo Marina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gitte og familie fra Hasselager boede på Hotel Abruzzo Marina i Silvi Marina fra d. 25. juni til d. 2. juli 2011.

Tak for jeres mail!

Vi har haft et skønt ophold på hotel Abruzzo Marina!
Hotellet er virkelig lækkert med en fantastisk beliggenhed lige i strandkanten og med bjergene i ”baghaven”, -perfekt til en kombination af sol-ferie og aktiv cykel-/vandre-ferie.
Vi havde et prestigeværelse og nød havudsigten fra terrassen, -lyden af bølgeskvulpet blev dog de fleste aftener overdøvet af højlydt underholdning fra nabohotellet.
Rart med den gratis internetadgang... i disse ipad-tider kunne man dog godt have ønsket at den var trådløs.
Poolen brugte vi ikke, da det var obligatorisk med brug af badehætte...men hvad skal man også med klorvand, når havet ligger lige ved siden af ? :-)

Personalet på hotellet var yderst venlige, imødekommende og hjælpsomme, -såvel i receptionen som i restauranten!

Morgenmadsbuffet’en var dejlig og havde alt, hvad hjertet begærer. Aftensmaden var velsmagende og afvekslende, ene lækre italienske retter. Eneste minus var dog, at det var 2 forholdsvis små portionsanretninger, -uden mulighed for at supplere tilbehøret. Og med en aktiv cykelmand og en teenagesøn i voksealderen betød det altså, at vi flere aftener måtte gå direkte fra restauranten over på det nærmeste pizzeria :-)

Selve byen Silvi Marina er som de fleste italienske badebyer ikke noget at skrive hjem om, men danner et godt udgangspunkt for spændende ture i baglandet. Området er på ingen måde overrendt og byder på storslåede naturoplevelser udover det sædvanlige; -bl.a. 3 store naturparker med et utal af vandrestier.

Alt i alt et dejligt og meget trygt sted at feriere! –Vi kommer gerne igen!

Mange venlige hilsner
Gitte & fam.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map