Hotel i Silvi Marina i Abruzzo

Hotel Abruzzo Marina

 
Hotel Abruzzo Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Abruzzo Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Silvi Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Abruzzo Marina ligger lige ud til stranden i badebyen Silvi Marina, som er særlig anerkendt for sit fine sand og det klare havvand. I nærheden af hotellet er der såvel shoppingsmuligheder som spisesteder - i byen er der også togstation, så man let kan komme hertil fra Pescara og nyde sin badeferie uden at skulle leje en bil.

Hotellet råder over privat strand udover et svømmebassin på 8 x 18 meter med tilhørende solterrasse og bar. I sommermånederne er der desuden miniklub for børn (men sproget gør at forældrenes tilstedeværelse er nødvendig). Hotellet har været særligt opmærksom på handikappede og børnefamiliernes behov. For de sidstnævnte er der således indrettet et køkken, hvor der er mulighed for at varme sutteflasker og babymad. Der er desuden mikroovn og køleskab samt decideret børnemad, så som grøntsagsmos og kødretter. Endelig er der indrettet et lille legeområde. Det er desuden muligt at få højstol og barneseng. Hele denne pakke betaler man kun et mindre tillæg for.

Læs mere om Hotel Abruzzo Marina

På hotellet findes der endvidere 24-timers reception i et åbent loungeområde med tilhørende bar, der er desuden kongresfaciliteter samt restaurant. Restauranten er vendt direkte mod havet og er moderne, rummelig og meget lys. Her serveres lokale specialiteter samt internationale retter. På taget er der en bred terrasse med overview-bar og gratis spa-område. Der er parkeringspladsen foran hotellet og i nærheden finder man desuden flere parkeringsmuligheder.

Hotellets 110 rummelige værelser er flot indrettet og råder alle over aircondition, internet, satellitfjernsyn, telefon, minibar, værdiboks, badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. De råder endvidere alle over egen balkon. Der er mulighed for en eller to ekstra opredninger i form af køjeseng i mange af værelserne.

- Classic-værelserne har balkon, som vender mod byen og bakkerne bagved.
- Superior-værelserne har balkon med udsigt fra siden over havet
- Prestige-værelserne har balkon med direkte havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map