Anmeldelser af Agriturismo Le Macine

 
Agriturismo Le Macine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Macine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Silvi Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Macine

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Macine som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Macine. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lotte, Henrik og deres store børn fra Værløse boede på Agriturismo Le Macine i Silvi Marina fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Vi har været yderst tilfredse med opholdet i Silvi Marina, og kan varmt anbefale det til familier der ønsker fred og ro, dejlig mad og muligheden for at tage på småture.
Vi oplevede en værtsfamilie der var yderst imødekommende, serviceniveauet var højt, og de talte et nærmest perfekt engelsk, det øvrige personale taler kun italiensk.

Vi havde nogle rigtig gode madoplevelser på gårdens restaurant. Og poolen har man jo nærmest for sig selv. Lejligheden/rækkehuset er fint udstyret og god rumopdeling - der er imidlertid ikke mange vinduer, for at holde solen/varmen ude - hvilket gør det lidt mørkt i rummet - varmen gør også at hemsen er ubrugelig (der kunne med fordel være aircondition). Slår poolen ikke til, ligger stranden i kort afstand - og det er en fantastisk sandstrand med dejligt badevand, bemærk at det er privat strand og der skal betales leje for liggestole (det er relativt dyrt).

Feriestedet er primært til dem der ønsker sol og pool/strand i kombination med god mad og vin. Udsigten er fantastisk ud over vinmarkerne og vandet. I det hele taget et sted man gerne kommer tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map