Agriturismo i Silvi Marina i Abruzzo

Agriturismo Le Macine

 
Agriturismo Le Macine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Macine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Silvi Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Macine ligger i bakkerne, lidt inde i landet, ca. 6 km. fra vandet og den dejlige sandstrand i Silvi Marina, og kun ca. 2 km. fra den lille middelalderby Silvi Alta. Ejendommen er et gammelt landsted, der er blevet moderniseret og som fremstår velholdt. Det råder over svømmebassin med vandmassage og en dejlig solterrasse med liggestole og udsyn til havet. Man har desuden indrettet en hyggelig taverna og så er her bordtennis, legeplads samt parkering.

Bondegård med havudsigt

Fra stedet kan du nyde en pragtfuld udsigt over det smukke, kuperede landskab samt havet i det fjerne. Der er tale om et område der byder på masser af udflugtsmuligheder, både hvad angår badning, natur og kultur. Kører du ca. 35 km. mod vest, ind i landet, kommer du til Appenninerne, hvor du finder storslået natur. På vejen kan du vælge at gøre holdt i en af områdets mange, små middelalderbyer, alle placeret på hver deres bakketop.

Læs mere om Agriturismo Le Macine

Restaurant og pool

Ejendommen er et gammelt landsted, der er helt moderniseret og meget velholdt. Den råder over svømmebassin med vandmassage og en dejlig solterrasse med liggestole og udsyn til havet. Desuden er her restaurant med populære temaaftner som pizza-night og grillaften der foregår som fællesspisning på gårdspladsen, ud til denne finder man desuden en hyggelig taverna indrettet i den gamle stald, hvor der er sofaarrangement og sat-tv. Og i en anden tilbygning er der indrettet familiekøkken, hvor værelsesgæster med små børn kan benytte sig af et fuldt udstyret køkken med køleskab, komfur og microovn, der er åbent 24 timer i døgnet. Udenfor finder man opmuret grill, bordtennis, legeplads, lille fodboldbane mellem oliventræerne samt parkering. Gæsterne er velkomne til at forsyne sig med frugt fra stedets køkkenhave, hvor der bl.a. dyrkes vandmeloner! På stedet arrangeres der også madlavningskurser - mod supplement.

Såvel værelser som lejligheder

Der er både hotelværelser og lejligheder på stedet, begge dele indrettet i gammeldags, rustik stil. Lejlighederne ligger i en sidebygning ca. 150 m fra hovedbygningen, og er alle udstyret med badeværelse med toilet og bruser, køkken samt møbleret terrasse eller balkon.

Lejlighederne på Agriturismo Le Macine

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

ligger i stueetagen og består af rummelig opholdsstue med køkken og natområde med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Natområdet er adskilt fra køkkenet/opholdsstuen af en skabsvæg. Til lejligheden hører der møbleret terrasse.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

ligger enten i stueetage eller på første sal og er ca. 40 m². Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkken og natområde med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Til lejligheden hører der møbleret terrasse eller balkon.

Toværelseslejlighed med hems og 4/6 sovepladser

ligger i stueetagen og måler ca. 40 m² og består af rummelig opholdsstue med køkken og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, hems med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Til lejligheden hører der møbleret terrasse.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

ligger i stueetagen og består af rummelig opholdsstue med køkken og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Til lejligheden hører der møbleret terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map