Hotel i Scanno i Abruzzo

B&B Il Palazzo

 
B&B Il Palazzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Il Palazzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scanno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B Il Palazzo er en herskabelig oplevelse med højt til loftet. Denne 1700-tals ejendom Palazzo Parente midt i Scanno gamle bydel har hvælvede lofter, freskomalerier, antikke møbler og et husalter som viser at husets oprindelige ejere har været en familie af en vis betydning. I morgenmadssalen (buffet) kan man nyde de flotte freskomalerier i loftet og udsigten over Scannos tage.

Værelser:
De syv værelser ligger alle på 2. sal i ejendommen (ingen elevator). De er alle indrettede med antikke møbler, tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. To af værelserne der har direkte adgang til hinanden, er en ideel løsning for familier. Flere af værelserne har plads til en ekstra opredning, og to værelser er til fire personer (dobbeltseng + køjesenge).

Læs mere om B&B Il Palazzo

Ristorante Costanza e Roberto:
En lille slentretur fra Il Palazzo ligger værtindens restaurant Ristorante Costanza e Roberto i via Roma 15, hvor Costanza selv står i køkkenet og disker op med lokale egnsretter og uimodståelige oste.

Der er gratis parkering til lejlighederne. Gæster på B&B Il Palazzo får 15 % rabat på restauranten.

Skjul teksten
 
 
search map