Anmeldelser af Sextantio Albergo Diffuso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Sextantio Albergo Diffuso

Læs personlige anmeldelser af Sextantio Albergo Diffuso som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sextantio Albergo Diffuso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vi manglede ord - helt unik oplevelse.

At køre ind i landsbyen og tjekke ind på dette utrolige hotel er noget af det vildeste, vi nogensinde har prøvet: hotellet består af spredte, gamle huse, som er blevet renoveret i ægte, gammel stil, med stor kreativitet og også humor - i det rum, hvor vi boede, havde de integreret et luksusbadekar i æggeform, og vi havde pejs, hvor vi selv kunne tænde op. Resten af landsbyen er sat smagfuld i stand, og indeholder hotellets egen restaurant, vinbar og tesalon. Uforglemmeligt.

Anbefaling til kommende gæster

Husk at hotellet ligger nær Campo Imperatore og Italiens højeste bjerge. På meget få tid er man deroppe i bil.

Sextantio Albergo Diffuso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Sextantio Albergo Diffuso
Dobbeltværelse Classic (inkl. morgenmad - ikke refunderbart)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Martin og rejsefællen fra Blommenslyst boede på Sextantio Albergo Diffuso i Santo Stefano di Sessanio fra d. 16. til d. 20. juli 2011.

Vi har ikke andet end godt at sige om vores første kør selv ferie. Det er en ferie vil aldrig vil glemme, da det udelukkende har været imødekommende og søde mennesker vi har været i kontakt med. Vi overvejer bestemt at komme igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map