Hotel i Santo Stefano di Sessanio i Abruzzo

Sextantio Albergo Diffuso

Byens markante profil til minde om en svunden tid før jordskælvet i 2009, hvor byen stadig havde sit middelaldertårn Restauranten Locanda Sotto gli Archi Mange værelser har fritstående badekar
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er ikke et hvilket som helst hotel, men en verden for sig: det er et bevaringsprojekt i samarbejde med Santo Stefano di Sessanios borgmester og Gran Sasso Nationalparken, hvor man rundt om i byen har restaureret middelalderhuse udvendigt som indvendigt. Formålet har været at genskabe en autentisk og livlig tidslomme i et bjergrigt miljø blot ca. 1½ times kørsel fra Rom. Velkommen til tidslommen.

Værelser med sjæl

Der hersker en nænsomhed og en særlig sjæl i værelserne og i alt andet hvad folkene bag projektet har rørt ved. Møbler, materialer og tekstiler er skaffet fra forskellige lokale egne i Arte Povera-stil for ikke at indrette værelserne med plastikmøbler uden sjæl. Der er i øvrigt gulvvarme i værelserne, og al teknologi er gemt af vejen for at bevare det oprindelige udtryk.

Læs mere om Sextantio Albergo Diffuso

Originalitet og oprindeligt udtryk

De 30 værelser ligger spredt i hele byen og har alle udsigt til landskabet eller Middelalderbyens gader og stræder. De er alle meget fint restaurerede, og man har bevaret værelsernes originalitet som fx sod ved kaminen, skavanker i stengulvene og håndvævede sengetæpper. De 5 sole er givet på baggrund at originalitet og autenticitet mere end en overdådighed af moderne faciliteter som fx fladskærms-tv, telefon, aircondition og balkoner, som man helt bevidst har fravalgt. Man får med andre ord en levende oplevelse for livet.

Badeværelserne?

Badeværelserne er bemærkelsesværdige: her har man givetvis været nødt til at imødekomme nogle af nutidens krav til komfort og hygiejne, men de fantastiske fritstående badekar (i ca. halvdelen af værelserne), hårtørrer og hotellets egne økologiske produkter passer godt ind i helheden og står som en fin kontrast til de originale mure og trælofter med svære bjælker.

Dobbeltvær. Classic
- Classic-værelserne er alle til maks. to personer og har wi-fi og eget badeværelse med toilet og bruser.
Dobbeltvær. Superior
- Superior-værelserne er lidt større end Classic-værelserne. De er alle til maks. to personer og har wi-fi og eget badeværelse med toilet og bruser samt fritstående badekar. Alle værelserne har kamin.
Suite:
- Suiterne er større end Superior-værelserne og består af to rum en suite. De er til to voksne (med mulighed for opredninger til to børn) og har eget badeværelse med toilet og fritstående badekar. Alle værelser har kamin og flere af dem har balkon.
Studio er ikke en lejlighed og har derfor ingen tekøkken.

Restaurant Locanda Sotto gli Archi:
- Hotellets stilfulde og historiske restaurant Locanda Sotto gli Archi ligger midt i byen med landskabsudsigt over det abruzzesiske plante- og mineralrige. Kokken er hentet blandt de bedste i regionen og han er absolut kompromisløs inden for sit fag: her spiser og drikker man godt i skæret fra kaminens ild og bliver behandlet som grever og baroner.
Il Cantinone:
- Morgenmaden (buffet) indtages i den lokale vinbar Il Cantinone, hvor man nærmest føler sig som en landevejsridder i Middelalderen, som på din odyssé finder ly i et gæstehus.
Bottega degli Infusi e Distillati:
- Dette hyggelige sted er en slags kombineret hjemmebrænderi og tesalon, hvor man kan nyde alt lige fra urtete til Whisky.

Der er gratis parkering neden for byen.

Bemærk venligst at beliggenheden under bjergmassivet Gran Sasso betyder, at der må forventes sne fra oktober til marts, hvorfor man per lov skal medbringe snekæder eller have vinterdæk på bilen i denne periode.

Læs om værelserne på Sextantio Albergo Diffuso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Sextantio Albergo Diffuso

Læs personlige anmeldelser af Sextantio Albergo Diffuso som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sextantio Albergo Diffuso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vi manglede ord - helt unik oplevelse.

At køre ind i landsbyen og tjekke ind på dette utrolige hotel er noget af det vildeste, vi nogensinde har prøvet: hotellet består af spredte, gamle huse, som er blevet renoveret i ægte, gammel stil, med stor kreativitet og også humor - i det rum, hvor vi boede, havde de integreret et luksusbadekar i æggeform, og vi havde pejs, hvor vi selv kunne tænde op. Resten af landsbyen er sat smagfuld i stand, og indeholder hotellets egen restaurant, vinbar og tesalon. Uforglemmeligt.

Læs mere

Martin og rejsefællen fra Blommenslyst boede på Sextantio Albergo Diffuso i Santo Stefano di Sessanio fra d. 16. til d. 20. juli 2011.

Vi har ikke andet end godt at sige om vores første kør selv ferie. Det er en ferie vil aldrig vil glemme, da det udelukkende har været imødekommende og søde mennesker vi har været i kontakt med. Vi overvejer bestemt at komme igen en anden gang.

Læs mere
 
search map