Feriebolig i Roseto degli Abruzzi i Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rosburgo Sea Resort ligger lige ved stranden og ca. 1 km fra Roseto degli Abruzzi centrum og der er endnu kortere til de nærmeste spisesteder og indkøbsmuligheder.

Store terrasser

Ejendommen blev færdigbygget i 2008 og er designet med henblik på, at gæsterne har så meget plads som muligt udendørs, hvorfor man her finder store terrasser, hvoraf de fleste har havudsigt - dog skråt over de bygninger der findes i første række ud til stranden. Ved indgangen er der desuden en mindre pool samt område med vandmassage.

Læs mere om Rosburgo Sea Resort

Lejligheder med stilfuld indretning

De 42 lejligheder er stilfuldt indrettede og de råder alle over aircondition og fjernsyn. I stueetagen er der desuden reception og vaskerum med fælles vaskemaskine (mod betaling). Der er mulighed for wi-fi internet ved receptionen. Parkering sker på offentlige parkeringspladser - mod betaling er det endda muligt at få overdækket parkeringsplads.Vi gør opmærksom på, at togbanen løber ikke langt bag ved lejlighederne, hvorfor man skal være forberedt på, at der kan forekomme støj herfra. Der er desuden parkering i forbindelse med ejendommen med 10 pladser, der derfor skal forudbestilles. Alternativt er der opført en stor gratis parkeringsplads ved siden af ejendommen.

Lejlighederne på Rosburgo Sea Resort

Studiolejlighed m. have

Lejlighed med selvstændig indgang fra gaden. Denne type lejligheder består af alrum med fint køkkenhjørne (med 4 plader, ovn og rummeligt køleskab med lille fryser) og enkeltsovesofa samt dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder er ret mørke og virker indelukkede, hvorfor vi råder alle vores kunder til at vælge en af de større lejlighedstyper.

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Toværelseslejlighederne ligger enten i stueetage, på 1. sal eller 2. sal. De består af opholdsstue med fint køkkenhjørne (med 4 plader, ovn og rummeligt køleskab med lille fryser) og sovesofa med halvanden soveplads (140 x 190 cm og er dermed bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse med bord og stole.

Lejlighed m. 1 soveværelse m. delvis havudsigt og balkon/terrasse

Toværelseslejlighederne ligger enten i stueetage, på 1. sal eller 2. sal. De består af opholdsstue med fint køkkenhjørne (med 4 plader, ovn og rummeligt køleskab med lille fryser) og sovesofa med halvanden soveplads (140 x 190 cm og er dermed bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse med havudsigt, bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Treværelseslejlighederne ligger kun på den øverste etage, altså 3. sal og har skrånende vægge. De består af opholdsstue med fint køkkenhjørne (med 4 plader, ovn og rummeligt køleskab med lille fryser) og sovesofa med halvanden soveplads (140 x 190 cm og er dermed bedst til børn under 12 år), to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt stor terrasse med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser m. delvis havudsigt og balkon/terrasse

Treværelseslejlighederne ligger kun på den øverste etage, altså 3. sal og har skrånende vægge. De består af opholdsstue med fint køkkenhjørne (med 4 plader, ovn og rummeligt køleskab med lille fryser) og sovesofa med halvanden soveplads (140 x 190 cm og er dermed bedst til børn under 12 år), to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt stor terrasse med havudsigt, bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Casale Villarena

Nerano, Campania

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Abruzzo

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio

search map