Feriebolig i Roseto degli Abruzzi i Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

 
Rosburgo Sea Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rosburgo Sea Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Roseto degli Abruzzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rosburgo Sea Resort ligger lige ved stranden og ca. 1 km fra Roseto degli Abruzzi centrum og der er endnu kortere til de nærmeste spisesteder og indkøbsmuligheder.

Store terrasser

Ejendommen blev færdigbygget i 2008 og er designet med henblik på, at gæsterne har så meget plads som muligt udendørs, hvorfor man her finder store terrasser, hvoraf de fleste har havudsigt - dog skråt over de bygninger der findes i første række ud til stranden. Ved indgangen er der desuden en mindre pool samt område med vandmassage.

Læs mere om Rosburgo Sea Resort

Lejligheder med stilfuld indretning

De 42 lejligheder er stilfuldt indrettede og de råder alle over aircondition og fjernsyn. I stueetagen er der desuden reception og vaskerum med fælles vaskemaskine (mod betaling). Der er mulighed for wi-fi internet ved receptionen. Parkering sker på offentlige parkeringspladser - mod betaling er det endda muligt at få overdækket parkeringsplads.Vi gør opmærksom på, at togbanen løber ikke langt bag ved lejlighederne, hvorfor man skal være forberedt på, at der kan forekomme støj herfra. Der er desuden parkering i forbindelse med ejendommen med 10 pladser, der derfor skal forudbestilles. Alternativt er der opført en stor gratis parkeringsplads ved siden af ejendommen.

Læs om lejlighederne på Rosburgo Sea Resort

Skjul teksten
 
 
search map