Feriebolig i Roseto degli Abruzzi i Abruzzo

Residence Il Triangolo

 
Residence Il Triangolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Il Triangolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Roseto degli Abruzzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Il Triangolo ligger for enden af en blind vej ca. 50 meter fra stranden i et beboelsesområde. Du har ca. 2 km til Roseto centrum, men der findes bar og restaurant på det nærliggende Hotel Il Triangolo - indkøbsmuligheder findes inden for 1 km.

Børnevenlig strand

Ved den ene side af bygningen er der svømmebassin med børnebassin og solterrasse med liggestole, samt brusere. På den anden side, lige over gaden, er der en privat have, hvorfra der er direkte adgang til stranden, som er en offentlig og dermed gratis strand. Stranden er ikke videre bred, den har en smule sten men er utrolig børnevenlig, idet der er grundt vand de første mange meter. I haven er der en parasol og to liggestole til hver lejlighed. Stedet har egen parkeringsplads, der kan benyttes efter princippet "først til mølle" - det er dog ikke svært eller usikkert at parkere bilen på de offentlige pladser langs vejen. Der findes endvidere møntvask, mindre legeplads, lille fodboldbane samt - i nærheden - tennisbane.

Læs mere om Residence Il Triangolo

Pæn indretning

De 15 lejligheder er alle pænt indrettet og råder alle over selvstændigt airconditionanlæg, fjernsyn samt bred balkon, terrasse eller have med bord og stole. Nogle af lejlighederne - dem på de øverste etager - har havudsigt, men det er ikke muligt at få garanti for en bestemt placering. Lejlighederne i stueetagen har udendørsområde lige uden for døren.

Lejlighederne på Residence Il Triangolo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne med 4 gasblus, kølebskab med lille fryser og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller terrasse med havemøbler.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne med 4 gasblus, kølebskab med lille fryser og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng), badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller terrasse med havemøbler.

Skjul teksten
 
 
search map