Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Mest populære byer og områder

-

Mere information til din rejse til Abruzzo

Abruzzo ligger i den centrale del af Italien - omend italienerne selv henregner den til Syditalien - og er omgivet af regionerne Marche mod nord, Molise mod syd, Lazio mod vest og Adriaterhavet mod øst. Regionen har en befolkning på omkring 1.400.000 indbyggere, hvoraf de ca. 70.000 bor i regionshovedstaden L"Aquila.

Hvis du er ude efter storslåede naturoplevelser, så er Abruzzo regionen, du bør rejse til; for der er ikke mange steder i Italien - eller for den sags skyld i Sydeuropa - der byder på en så spændende natur som Abruzzo. Centralt iblandt de mange store naturoplevelser, der venter dig i regionen, står de tre nationalparker, Gran Sasso Nationalpark, Majella nationalpark og Abruzzo nationalpark. 

I Gran Sasso Nationalpark kan du blandt andet opleve ulve, hjorte, ræve, brune bjørne, vildsvin, den berømte Calderone-gletsjer og Appenninernes højeste bjerg Corno Grande på 2.914 meter. I den 750 kvadratkilometer store Majella nationalpark kan du gå på opdagelse blandt spændende huler og grotter, bestige bjergmassivet Majella - som har givet navn til parken - hvis højeste punkt, Monte Amaro på 2.795 meters højde, er Appenninernes næsthøjeste bjerg, samt besøge den smukke Daniela Brescia Botaniske Have. Og i Abruzzo nationalpark kan du blandt andet udforske Abruzzos største naturlige sø, Lago di Scanno, se stenbukke, ulve og bjørne, og beskue de tre store bjergmassiver.

Men Abruzzo er andet end natur. Regionen byder på fremragende muligheder for en sol- og badeferie langs den 150 kilometer lange Adriaterhavskyst med både børnevenlige strande og sandrige laguner. Den byder også på en spændende gastronomi med vægt på alt godt fra havet - især sardiner, ansjoser, blæksprutter og muslinger - samt den berømte Pecorino-ost, lammekød, pattegris, lufttørret pølse af svinekam og fine vine. 

Regionen har desuden mange seværdige byer, såsom universitetsbyen Pescara med dens 20 kilometer lange strandpromenade, regionshovedstaden L´Aquila, der bugner af historiske seværdigheder (såsom brøndpladsen Fontana delle 99 cannelle, fortet Forte Spagnolo og kirken Basilica di Santa Maria di Collemaggio), og den antikke by Chieti, der i dag bærer mange spændende spor fra middelalderen.

>> Få mere information til en ferie i Abruzzo her

 
search map