Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Residence Rendez-Vous

 
Residence Rendez-Vous er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Rendez-Vous er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pineto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Rendez-Vous blev bygget i 2006 og har 58 lejligheder. I kort gåafstand herfra findes der indkøbsmuligheder (ca. 400 meter til nærmeste supermarked) og spisesteder, og stranden kommer man til via en passage, der går under togbanen, som nemt og bekvemt forbinder kystbyerne her i Abruzzo.

Flotte lejligheder

Residence Rendez-Vous råder over elevator, svømmebassin samt parkeringsplads og garage (begge mod forudbestilling og betaling). Desuden der er gratis parkeringspladser på gaden, hvis man kan finde plads. Alle lejlighederne er flotte og velmøblerede. De har aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og stor, møbleret terrasse med enten direkte havudsigt eller havudsigt fra siden.

Læs mere om Residence Rendez-Vous

God palcering

Placeringen er ideel for børnefamilier, og man kan sagtens komme hertil med offentlig transport, da der er togstation i byen. Dog går der ikke direkte forbindelser mellem Pineto og lufthavnen i Pescara, derimod går der en bus fra lufthavnen til stationen i Pescara og derfra kan man tage toget. Togstationen er beliggende ca. 500 meter fra Rendez-Vous.

OBS Vi gør opmærksom på, at togbanen løber lige foran lejlighedskomplekset, hvorfor man skal være forberedt på, at der kan forekomme støj herfra, også om natten. Dog er vinduerne af så god kvalitet at det ikke bør være til store gener, såfremt man holder disse lukkede.

Lejlighederne på Residence Rendez-Vous

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

er 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med køleskab og lille fryser, ovn samt fire gasblus og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet samt stor møbleret terrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map