Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Residence Rendez-Vous

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Rendez-Vous blev bygget i 2006 og har 58 lejligheder. I kort gåafstand herfra findes der indkøbsmuligheder (ca. 400 meter til nærmeste supermarked) og spisesteder, og stranden kommer man til via en passage, der går under togbanen, som nemt og bekvemt forbinder kystbyerne her i Abruzzo.

Flotte lejligheder

Residence Rendez-Vous råder over elevator, svømmebassin samt parkeringsplads og garage (begge mod forudbestilling og betaling). Desuden der er gratis parkeringspladser på gaden, hvis man kan finde plads. Alle lejlighederne er flotte og velmøblerede. De har aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og stor, møbleret terrasse med enten direkte havudsigt eller havudsigt fra siden.

Læs mere om Residence Rendez-Vous

God palcering

Placeringen er ideel for børnefamilier, og man kan sagtens komme hertil med offentlig transport, da der er togstation i byen. Dog går der ikke direkte forbindelser mellem Pineto og lufthavnen i Pescara, derimod går der en bus fra lufthavnen til stationen i Pescara og derfra kan man tage toget. Togstationen er beliggende ca. 500 meter fra Rendez-Vous.

OBS Vi gør opmærksom på, at togbanen løber lige foran lejlighedskomplekset, hvorfor man skal være forberedt på, at der kan forekomme støj herfra, også om natten. Dog er vinduerne af så god kvalitet at det ikke bør være til store gener, såfremt man holder disse lukkede.

Lejlighederne på Residence Rendez-Vous

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

er 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med køleskab og lille fryser, ovn samt fire gasblus og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet samt stor møbleret terrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Cerrano Park

Pineto, Abruzzo

Populært i Abruzzo

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

search map