Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Residence Rendez-Vous

 
Residence Rendez-Vous er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Rendez-Vous er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pineto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Rendez-Vous blev bygget i 2006 og har 58 lejligheder. I kort gåafstand herfra findes der indkøbsmuligheder (ca. 400 meter til nærmeste supermarked) og spisesteder, og stranden kommer man til via en passage, der går under togbanen, som nemt og bekvemt forbinder kystbyerne her i Abruzzo.

Flotte lejligheder

Residence Rendez-Vous råder over elevator, svømmebassin samt parkeringsplads og garage (begge mod forudbestilling og betaling). Desuden der er gratis parkeringspladser på gaden, hvis man kan finde plads. Alle lejlighederne er flotte og velmøblerede. De har aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og stor, møbleret terrasse med enten direkte havudsigt eller havudsigt fra siden.

Læs mere om Residence Rendez-Vous

God palcering

Placeringen er ideel for børnefamilier, og man kan sagtens komme hertil med offentlig transport, da der er togstation i byen. Dog går der ikke direkte forbindelser mellem Pineto og lufthavnen i Pescara, derimod går der en bus fra lufthavnen til stationen i Pescara og derfra kan man tage toget. Togstationen er beliggende ca. 500 meter fra Rendez-Vous.

OBS Vi gør opmærksom på, at togbanen løber lige foran lejlighedskomplekset, hvorfor man skal være forberedt på, at der kan forekomme støj herfra, også om natten. Dog er vinduerne af så god kvalitet at det ikke bør være til store gener, såfremt man holder disse lukkede.

Lejlighederne på Residence Rendez-Vous

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

er 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med køleskab og lille fryser, ovn samt fire gasblus og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet samt stor møbleret terrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Rendez-Vous

Læs personlige anmeldelser af Residence Rendez-Vous som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Rendez-Vous. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Rendez-Vous

Bedømmelse af Residence Rendez-Vous

.,

Læs mere

Behagelig ferie ved Adriaterhavet

Vi opdagede Adriaterhavskysten gennem Pineto, som ligger tæt på Pescara. Vi satte stor pris på beliggenheden ved stranden og omkranset af pinjetræer. Stranden er virkelig dejlig, med mange hyggelige restauranter. Selve boligen er behagelig, terrassen er stor og flot, bed om udsigt over poolen, så du undgår støjen fra toglinjen, der kører langs med kysten. Poolen er skøn, men du skal have badehætte på; sådan er reglerne i Italien. Du kan bestille lagener og dynebetræk, men de udlejer dem ikke. Du kan tage dem med hjem til dig selv efterfølgende. Undgå at købe de håndklæder, der nærmere ligner viskestykker. Den unge mand, der tager sig af vedligehold, er sympatisk og serviceminded. Alt i alt er det et dejligt sted at holde ferie, selvom der mangler en del ting i køkkenet, f.eks. salatslynge, fejekost og skærebræt. Forholdet mellem pris og kvalitet er fornuftigt, og børnene syntes, stedet var fantastisk. Tutto va bene.

Læs mere

Sol og strand

Pineto var en fantastisk lille italiensk landsby. Alle var venlige og hjælpsomme, selv om kun få forstod engelsk. Balkonen var en oase at nyde den lune aften på.
Nærheden med omkring 200 m gang til stationen og havet er helt ok.

Læs mere

Dejligt sted

Et ophold i Pineto kan godt anbefales. Vi er en familie på fire - heraf to teenagere. Lejligheden er en passende størrelse og har en gigantisk altan. Udstyrsniveauet kunne være bedre og madrassen trænger til udskiftning. De nederste lejligheder i stueplan skal man undgå, da virker mørke og uden særlig meget sol. Der er en swimmingpool, hvor der skal bruges badehætte. Tåbelig regel, men til at leve med, når der samtidig er en skøn strand, som det tager fem minutter at gå til.

Det er en "parasol og liggestolsstrand" med en del mennesker, så hvis man er til øde strande og til at ligge på en sivmåtte, så find et andet sted. Stranden er rigtig fin, og havet er skønt, og man kan spise en udmærket frokost på barer/og restauranterne langs stranden. Byen besøges stort set kun af italienere, hvilket er en stor charme. Om aften er byen fyldt med liv, og der promeneres flittigt frem og tilbage.

Alt i alt en god oplevelse og fin service fra både InItalia og på stedet, men engelsk - det kan de kære italienere altså ikke meget af :-)

Læs mere

En ny og meget behagelig oplevelse på app. Rendez-Vous

Vi boede på 4. sal med en fantastisk udsigt over strandpromenaden og havet i én retning og bjergene mod vest i den anden retning. Terrassen var meget værdsat, rummelig og luftig, der blev samtlige måltider indtaget. Standarden og udstyr i lejligheden var absolut acceptabelt. Når vi ved et par lejligheder kontaktede hjælpeservice var personalet der hurtigt. Poolen blev ikke brugt af os, da havet var let tilgængelig. Generelt har vi haft en meget behagelig oplevelse, og indkvarteringen oversteg vores forventninger.

Læs mere

Et dejligt sted

Lejlighederne var rummelige og gode. Vores lejligheder lå tæt på togbanen og om natten var der en del støj. I perioder var der mange godstog. Fine strande med faste strandstole, det var godt. Pineto var et stille og roligt sted. Vi var tilfredse

Læs mere
 
search map