Anmeldelser af Residence Bellavista

 
Residence Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pineto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Residence Bellavista som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Bellavista. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lone og familie fra Odense N boede på Residence Bellavista i Pineto fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Så er vi så vendt hejm fra Italien... Det er med mange positive minder og oplevelser, men også noget kritik.

Først tak for den gode service fra jer, det har været proffesionelt og helt i orden også fra jeres samarbejdspartner cerrano services i Pineto.

Vi havde en forventning om hvordan lejligheden vi skulle bo i på recidense bellavista var, og hvordan beliggenheden var, dette at dømme ud fra billederne og teksten på jeres hjemmeside.

Det skal siges at vi blev meget skuffet ved ankomsten. Lejligheden var en kælderlejlighed, ganske rigtigt ud til poolen, men der var jo ikke det grønne forområde som billedet viser, men en meget lille gang, der skulle forestille en terrasse. vi kunne sidde 2 mennsker der, det er da ikke optimalt når lejligheden er til 6 personer, det burde have været oplyst inden afrejse.

Og helt i orden den ligger ved poolen, men de øvrige badegæster, kunne groft sagt stikke næsen lige ind i vore stue/køkken.

Det fremgår også på jeres hjemmeside at lejlighederne i flertal, i denne katagori ligger ud mod poolen, men der er jo kun 1 lejlighed af denne type, det kunne måske være en god oplysning, da dette ville give et mere sandfærdigt billede af de faktiske forhold.

Havde vi haft alle korrekte oplysninger, havde vi nok valgt anderledes.

Vi er trods alt tilfredse, men skuffede over de forhold vi mødte. Vi indordnede os under de givne forhold, og fik en fremragende ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map