Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Residence Bellavista

 
Residence Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pineto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette ferieboligkompleks fra 2004 ligger ca. 400 meter fra havet og ca. en kilometer syd for selve Pineto i et beboelseskvarter. Her er vejene rolige og omgivelserne bagtil er landlige.

Lejligheder med have eller terrasse

De 14 lejligheder, som enten råder over egen have eller terrasse, er alle udstyrede med aircondition og fjernsyn. De deles om en pool med børnepool i den ene ende og tilhørende solterrasse samt liggestole. Ved ejendommen er der også parkeringsmuligheder.

Læs mere om Residence Bellavista

Lejlighederne på Residence Bellavista

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse eller have)

Lejlighederne består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne i stueetage har udgang til have, lejlighederne på de øvrige etager har udgang til en rummelig terrasse med bord og stole. Alle lejligheder råder over aircondition og fjernsyn.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse eller have)

Lejlighederne består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne i stueetage har udgang til have, mens lejlighederne på de øvrige etager har udgang til en rummelig terrasse med bord og stole. Alle lejligheder råder over aircondition og fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map