Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Cerrano Park

Det fælles svømmebassin med udsigt fra stueplan i baggrunden
 
Cerrano Park er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cerrano Park er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pineto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cerrano Park er et lejlighedskompleks, som blev bygget i 2010 og som ligger i den sydlige del af byen Pineto, hvis centrum ligger ca. 1 km herfra. Ved Cerrano Park er der parkeringsplads til hver lejlighed og fælles svømmebassin med tilhørende solterrasse med udsigt over havet.

Lejligheder med 2 badeværelser

På Cerrano Park er der 12 lejligheder i alt, som alle er fordelt på to etager. De råder alle over to badeværelser samt rummelig terrasse med bord og stole og havudsigt. Stranden, som tilhører den nærliggende havpark Parco Marino del Cerrano, ligger på den anden side af vejen og togbanen, ca. 250 meter herfra (den nås af en underjordisk passage). Nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder ligger i byens centrum, ca. 1 km herfra.

Læs mere om Cerrano Park

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (indgang i stueetagen):
- De 6 lejligheder med indgang i stueetagen er fordelt på to plan. I stueetagen findes der opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører ned til en høj kælderetage, hvor der er endnu en stue med dobbeltsovesofa, værelse med to enkeltsenge og endnu et badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne råder endvidere over have, der er vendt mod bjerget, terrasse vendt mod havet (udsigten kan dog være forhindret af træerne) med bord og stole samt aircondition og fjernsyn. Bemærk at den høje kælderetage kun er under jorden på bagsiden og at der ellers er åbent på havsiden mod parkeringsplads. Uanset hvor gode billederne ser ud, fraråder vi denne type lejligheder til allergikere og astmatikere.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (indgang på første sal):
- De 6 lejligheder med indgang på første sal er også fordelt på to plan. På første sal er der opholdsstue md køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til et kvistværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har også udgang til terrasse med bord og stole. Den er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Vi gør opmærksom på at der er togbane og kystvej mellem lejlighederne og stranden, hvorfor man bør forvente trafikstøj også om natten, hvis man sover for åbne vinduer. Vinduerne og dørene er dog lydisolerende og ingen støjgener mærkes når de er lukkede.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Cerrano Park

Læs personlige anmeldelser af Cerrano Park som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cerrano Park. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Cerrano Park

Bedømmelse af Cerrano Park

Læs mere

Ligeså god som sædvanlig

God bolig nær havet. Hurtig service hvis man har brug for hjælp til noget.

Læs mere

God lejlighed i støjhelvede

Fin lejlighed, dejlig tæt ved en ok stranden. Billigt område.
Men MEGET støj fra tog og vej. Det var utåleligt at sidde på terrassen og støjen kunne høres indendørs, selv med døre og vinduer lukket og aircondition kørende.
Det lejede sengelinned og håndklæde var ubrugeligt
Ved ankomst var der en del elpærer der ikke virkede og en af airconditionerne skulle repareres.
Der var ikke informationer om hvordan man brugte de forskellige faciliteter - vaskemaskine og komfur.

Læs mere

En ren dejlig lejlighed

400 m til stranden, ikke selv med den bedste vilje og fugleflugt, kan man få det til den afstand. Pool. Kanon. men ikke åben. Jo 10-13, 16-19. Når det er steghedt. Hvem ønsker at være der så ?? Når det var en smule blæsende og ikke helt solrigt. Pooldag. men åbnet da ?? Nej, overhovedet ikke. Det var en dejlig tur hver dag til stranden. Ærgerligt at personalet ikke kunne vise, hvor deres pladser var. Strand stole inkl. Men ville man have nogle, som kunne ligge ned, kostede det 5 euro ekstra pr dag. Indcheckning gik godt. Check-out åben fra 08,00 fint. Vi skulle jo køre 60 mil til det næste sted. Åbnede de 08,00 ?? Nej, overhovedet ikke. 09.15 kom der en person, og tog nøglen og gav depositum tilbage.

Læs mere
 
search map