Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Cerrano Park

Det fælles svømmebassin med udsigt fra stueplan i baggrunden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cerrano Park er et lejlighedskompleks, som blev bygget i 2010 og som ligger i den sydlige del af byen Pineto, hvis centrum ligger ca. 1 km herfra. Ved Cerrano Park er der parkeringsplads til hver lejlighed og fælles svømmebassin med tilhørende solterrasse med udsigt over havet.

Lejligheder med 2 badeværelser

På Cerrano Park er der 12 lejligheder i alt, som alle er fordelt på to etager. De råder alle over to badeværelser samt rummelig terrasse med bord og stole og havudsigt. Stranden, som tilhører den nærliggende havpark Parco Marino del Cerrano, ligger på den anden side af vejen og togbanen, ca. 250 meter herfra (den nås af en underjordisk passage). Nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder ligger i byens centrum, ca. 1 km herfra.

Læs mere om Cerrano Park

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (indgang i stueetagen):
- De 6 lejligheder med indgang i stueetagen er fordelt på to plan. I stueetagen findes der opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører ned til en høj kælderetage, hvor der er endnu en stue med dobbeltsovesofa, værelse med to enkeltsenge og endnu et badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne råder endvidere over have, der er vendt mod bjerget, terrasse vendt mod havet (udsigten kan dog være forhindret af træerne) med bord og stole samt aircondition og fjernsyn. Bemærk at den høje kælderetage kun er under jorden på bagsiden og at der ellers er åbent på havsiden mod parkeringsplads. Uanset hvor gode billederne ser ud, fraråder vi denne type lejligheder til allergikere og astmatikere.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (indgang på første sal):
- De 6 lejligheder med indgang på første sal er også fordelt på to plan. På første sal er der opholdsstue md køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til et kvistværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har også udgang til terrasse med bord og stole. Den er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Vi gør opmærksom på at der er togbane og kystvej mellem lejlighederne og stranden, hvorfor man bør forvente trafikstøj også om natten, hvis man sover for åbne vinduer. Vinduerne og dørene er dog lydisolerende og ingen støjgener mærkes når de er lukkede.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

Residence Rendez-Vous

Pineto, Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Anbefalinger til dig

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Abruzzo

search map