Hotel i Pescocostanzo i Abruzzo

Garní Lo Scrigno

Suite
 
Garní Lo Scrigno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Garní Lo Scrigno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescocostanzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du bor midt i Pescocostanzo, har du både en stemningsfuld lille bjerglandsby og adgang til en hel verden af vild og uberørt natur. Abruzzo er bestemt for de nysgerrige og de aktive - og dem, der bare ikke kan få det grønt nok.

Lokalproduktion på morgenbordet

I morgenmadssalen i stueplan serveres en buffet med lokale produkter. Her kan man nyde kaminens lune varme i ydersæsonen og lade sig opdatere på hotellets store fladskærms-tv. Der er også en bar og læsesal til gæsternes rådighed.

Læs mere om Garní Lo Scrigno

- Dobbeltværelse: Hotellets fem dobbeltværelser ligger på 1. sal. De er pænt indrettede og moderniserede i 2005. Alle værelser har internet, tv, telefon, værdiboks, minibar, parketgulv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser kan rumme tre eller fire personer i alt.

- Suite til 4 personer: Suiten udmærker sig ved at have to værelser til i alt fire personer og to badeværelser (det ene med toilet og det andet med toilet, hårtørrer og bruser). Den har desuden internet, tv, telefon, værdiboks, minibar og parketgulv.

Skjul teksten
 
 
search map