Ferieboliger og hoteller i Pescocostanzo

Den lokale byfest for håndværkstraditioner: La Festa degli antichi mestieri
 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen med det velklingende navn Pescocostanzo har masser af charme, selvtillid og en god historie at fortælle. Vi er i Abruzzos højlandskab 1.400 m.o.h. i et miljø, der er præget af den gamle fårehyrdekultur, og Majella Nationalpark ligger i baghaven og lokker med grotter og storslået natur.

Æstetisk fremtoning

I bybilledet er de arkitektoniske retninger barok og renæssance meget fremherskende - så det er ikke for ingenting, at byen er optaget på listen over Italiens smukkeste Middelalderbyer. Byen er i det hele taget meget bevidst om sin æstetiske fremtoning, og er fremragende til at holde de gamle traditioner i hævd med bl.a. byfester og andre tilbagevendende begivenheder, som har til formål at videreføre de lokale håndværkstraditioner.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Byfester

- Tag fx del i Festa della Madonna del Colle i slutningen af maj med højmesse, procession i gaderne og fyrværkeri.

Læs mere om Pescocostanzo

- Pescocostanzo har også meget vigtige håndværkstraditioner inden for blandt andet smedejern og knipling af høj kvalitet. Sidste lørdag i august afholdes La Festa degli antichi mestieri, som er en festival for håndværkstraditioner. Her syder gaderne af liv, boder, værksteder og optog.

Rigt besøgt

Byen med de 800 indbyggere er rigt besøgt i sommerhalvåret af romere, napoletanere og abruzzesere, og de kommer for enten at vandre i bjergene og på højsletten, eller nyde den gode stemning og charmen i Pescocostanzo. Byen har både handelsliv, kunstgallerier, smykkebutikker og ca. 20 restauranter.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Populært i Abruzzo

search map