Rejser til Pescara

Når man rejser til Pescara får man en duft af eksotiske himmelstrøg - her fra marinaen i byen.
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

-

Mere information til din rejse til Pescara

Pescara ligger ved udmundingen af floden Aterno-Pescara på Adriaterhavskysten i regionen Abruzzo i den centrale-østlige del af Italien. Med sine omkring 122,000 indbygger er det den største by i Abruzzo-regionen og hovedstaden for provinsen Pescara. 

Byen er kendt for sine gode strande og sit universitet, der skaber et livligt og farverigt bycentrum. Ganske vist er byens historiske centrum forholdsvis lille, da det meste af det blev ødelagt under Anden Verdenskrig, men til gengæld er masser af liv i den del, der er tilbage, eftersom der er indrettet mange pubber og barer i denne gamle del af byen.

Pescara byder også på en næsten 20 kilometer strandpromenade langs med byen og dens forstæder, der er udstyret med restauranter, barer, diskoteker, lidoer, legeområder, og aktivitetsområder. De mange kilometer brede fortove og cykelstier langs med havet er tilmed forbundet i en næsten lige linje, eftersom der er bygget en moderne gangbro over kanaludmundingen. 

Blandt byens største seværdigheder er katedralen i Via D"Annunzio, som blev bygget i 1930erne i romansk stil oven på en forfalden middelalderkirke. Katedralen er tilegnet byens helgen, Sankt Cetteus, og blev blandt andet til takket være donationer fra byens berømte digter, Gabriele D"Annunzio, som donerede til projektet i ren nostalgi over at være døbt i den middelalderlige kirke, der udgjorde katedralens forgænger.

En anden af byens store seværdigheder er den før omtalte gangbro Ponte del Mare, eller på dansk “Hav-broen”, der forbinder den sydlige del af byens kyst med den nordlige. Broen er hele 466 meter lang og dermed den længste gang- og cykelbro ikke bare i Italien, men i hele Europa. 

Hver juli måned er byen desuden vært for en international jazz-festival, Pescara Jazz, som var den første sommer-festival dedikeret til jazzmusik i Italien. Siden 1969 har den ikke bare været regnet for den første, men også én af de vigtigste jazzfestivaler i Europa, ifølge flere internationale musik-tidsskrifter.

>> Få mere information om en ferie i Pescara her

 
search map