Ferieboliger og hoteller i Pescara

Byen Pescara ligger lige ud til Adriaterhavet I Pescara fiskes stadig med de gamle trabucco-fiskestativer Pescara marina Pescara og dens forstæder har næsten 20 kilometer strandpromenade
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Universitetsby

Pescara er hovedby i provinsen Pescara, og er med sine godt 120.000 indbyggere regionen Abruzzos største by. Den ligger lige ud til Adriaterhavet, hvor floden Aterno-Pescara munder ud. Byen byder på udmærkede strande og et ganske stort og levende bycentrum takket være sin status som universitetsby.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Strandpromenade og hvad dertil hører

Der er blevet bygget en yderst moderne og imponerende gangbro over kanaludmundingen, således at byens mange kilometer brede fortove og cykelstier langs med havet nu er forbundet i en næsten lige linje. Naboskabet til havet byder på flotte brede strande, næsten 20 kilometer strandpromenade langs med byen og dens forstæder, der er udstyret med lido'er, legeområder, aktivitetsområder, restauranter, diskoteker, barer og leben til ud på de lyse timer af døgnet. I den sydlige ende af byen ligger de store villaer, og her hersker en mere dæmpet stemning langs med kysten. Det er også i den sydlige ende at man finder byens stadion.

Læs mere om Pescara

Tempofyldt og farverig

Byen fremstår som en pulserende storby og indbyder med et levende bycentrum, ikke mindst takket være dens position som universitetsby, til mindre storbyferier eller dagsudflugter, hvis man er bosat på landet i et roligere tempo, men trænger til at komme i kontakt med nutidens tempofyldte og farverige verden.

Summer af liv

Byens historiske centrum er meget lille, da det meste blev ødelagt under den sidste verdenskrig, men det der er tilbage summer af liv, da de fleste af husene i dag er indrettet som pubber og barer.

Historie

Pescara er bl.a. kendt som byen hvor digteren Gabriele D'Annunzio blev født. I byen findes en del andre seværdigheder, her i blandt kirkerne St. Cetteus og Madonna dei Sette Dolori fra midten af 1700-tallet.

Transport

Det er nemt at komme til Pescara både i bil og med offentlig transport, da Pescara togstation ligger centralt placeret mellem Ancona nord for byen og Bari i syd, og ca. 4 timers togkørsel fra Rom. Der er opført en nyere statinsbygning og en kæmpe parkeringsplads med 2.-3.000 parkeringspladser, hvorfra det er muligt at gå ned til strandpromenaden.

Skjul teksten
 
 
search map