Hotel i Paganica i Abruzzo

Relais Villa Dragonetti

 
Relais Villa Dragonetti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais Villa Dragonetti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abruzzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais Villa Dragonetti gemmer på en verden af herskabsvilla-stemning, fresko-dekorerede værelser, anlagte haver og et indbydende pool-område. Her glemmer man alt omkring sig, mens man fornemmer blodet i årerne blive mere og mere blåt.

Dette skønne 1700-tals landsted, som paradoksalt nok ligger midt i byen, har en fin anlagt have, masser af plads og et lækkert pool-område med smagfulde træmøbler og parasoller. Der er også en stor parkeringsplads, som er gemt af vejen og en mur ud til omverdenen, så bytrafikken ikke generer. Vidderne er store og Gran Sasso Nationalparken ligger nærmest i baghaven, og alligevel ligger stedet i byen med gåafstand til de vigtigste fornødenheder, og blot 8 km til regionshovedbyen L'Aquila.

Læs mere om Relais Villa Dragonetti

Der er mulighed for halvpension, og villaens restaurant sætter en ære i at holde de lokale traditioner i hævd: prøv fx de legendariske Gnocchetti allo Zafferano, som er gnocchi med den lokale safran fra Navelli. Relais Villa Dragonetti arrangerer i øvrigt også vinsmagning og madlavningskurser.

Denne elegante og historiske villa byder på syv værelser i en klasse for sig (som ligger på 2. sal og vender enten ud mod haven eller gaden) plus tre værelser, som er indrettede i den tidligere hestestald. Morgenmaden serveres i et flot lokale med hvælvede lofter, og er rig på variation og lokale produkter som salami, oste, omelet, frugtsalat og brød. Om sommeren serveres morgenmaden i træernes skygge i den italienske have.

Dobbeltværelse Scuderia:
De tre værelser i den tidligere hestestald er til maks. to personer og er smagfuldt indrettede i Country-stil med varme farver og trælofter, selv om de ikke fremstår med samme overdådighed som værelserne i villaen. De vender ud mod den anlagte italienske have og har tv, minibar, telefon, aircondition og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Dobbeltværelse Superior Villa:
De tre Superior-værelser i villaen er til maks. to personer (ét værelse har mulighed for en ekstra opredning) og er smagfuldt indrettede med antikke møbler og freskomalerier i loftet. De har satellit-tv, minibar, værdiboks, telefon, cd/dvd-afspiller, internetadgang og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Junior Suite Villa:
De to Junior Suiter i villaen er til maks. tre personer og er smagfuldt indrettede med antikke møbler og freskomalerier/træbjælker i loftet. De har satellit-tv, minibar, værdiboks, telefon, cd/dvd-afspiller, internetadgang og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar.

Suite Villa:
Suiten i villaen er til maks. fire personer og er stor og rummelig med to værelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) og to badeværelser. Den er en sanseoplevelse med antikke møbler og imponerende freskomalerier. Den har satellit-tv, minibar, værdiboks, telefon, cd/dvd-afspiller, internetadgang og to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map