Hotel i Ocre i Abruzzo

Monastero di Santo Spirito

Udsigt fra terrassen
 
Monastero di Santo Spirito er ikke tilgængelig i øjeblikket
Monastero di Santo Spirito er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ocre og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor på et gammelt kloster midt i Abruzzos højland, hvor du finder både ulve, hjorte og mårer! Monastero di Santo Spirito synes at ligge på et meget ensomt sted i stilfærdige og gribende omgivelser - men alligevel er der kun ca. 3 km til de tre nærliggende byer: Ocre, Casentino og Fossa, og blot 12 km til byen L'Aquila. Den nærmeste restaurant ligger også ca. 3 km fra klosteret.

Klostret fra år 1222 fortæller en fantastisk historie

Det firlængede kloster kan dateres helt tilbage til år 1222 og har mange indbydende udeområder, hvorfra man kan nyde den betagende udsigt over hele Aterno-dalen. Der er flere panoramiske terrasser, en blændende loggia og en smuk lukket klostergård. Det rummelige kloster, som summer og emmer af mystik bl.a. fra de mange symboler og spor fra Tempelridderne, huser desuden en klosterkirke med kapel (fra år 1248) med originale freskomalerier og mange smukke sale med vægge i rå sten - et stemningsfuldt upoleret kloster.

Læs mere om Monastero di Santo Spirito

Udflugter som vil spærre dine øjne op

Gæsterne kan efter dagens vandretur i bjergene, udflugt til borgen Rocca Calascio eller storbyen L'Aquila have fået nok frisk luft og vil sætte pris på en stille times afkobling i klostrets fine bibliotek. Det er også muligt at spise på stedet, men dette skal bestilles inden ankomst.

Et feriested uden sidestykke

Ikke nok med at det er helt usædvanligt at kunne bo på et kloster, Monastero di Santo Spirito er tilmed blevet præmieret af organisationen Touring Club Italiano med Det Gyldne Hjul som Mellemitaliens bedste feriested i 2010. Prisen uddeles hvert år til blot fire overnatningssteder i hele Italien ud fra bedømmelseskriterier som fx kvalitet, gæstfrihed, serviceniveau, prisniveau og orden. Men der er også arbejdet hårdt for at modtage denne pris og ejerne ligger sjældent på den lade side. På klostret producerer de selv safran, plukker trøfler, laver honning og udveksler råvarer med de vinproducerende naboer. Denne sans for håndværk og kvalitet gælder helt ned til mindste detalje: fx er kropsplejeprodukterne i badeværelserne baseret på æselmælk og oliveolie. Og skulle man forfalde til dem under opholdet, så er der mulighed for at købe noget af det med hjem.

Værelser
- Klostret har 12 rummelige værelser, som fordeler sig på kategorierne enkelt-, dobbelt-, tresengs- og firesengsværelser. Fire af værelserne har hems. To værelser har en dør imellem, hvilket er en god løsning for børnefamilier. Værelserne ligger enten i vestfløjen og skuer ud mod klostergården og landskabet, eller i østfløjen og har udelukkende landskabsudsigt. Alle værelser vender mod øst uanset fløj. Værelserne har fine historiske detaljer, fladskærms- eller almindeligt tv, telefon og privat badeværelse med bruser og toilet. Her ca. 700 m.o.h. er der ikke (brug for) aircondition. Fra værelserne kan man nyde en fin landskabsudsigt, men i 1200-tallet tænkte man ikke på moderne tiders behov for balkoner. Stedet stiller mountainbikes til gæsterne rådighed under opholdet.

Skjul teksten
 
 
search map