Hotel i Ocre i Abruzzo

Monastero di Santo Spirito

Udsigt fra terrassen
 
Monastero di Santo Spirito er ikke tilgængelig i øjeblikket
Monastero di Santo Spirito er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ocre og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor på et gammelt kloster midt i Abruzzos højland, hvor du finder både ulve, hjorte og mårer! Monastero di Santo Spirito synes at ligge på et meget ensomt sted i stilfærdige og gribende omgivelser - men alligevel er der kun ca. 3 km til de tre nærliggende byer: Ocre, Casentino og Fossa, og blot 12 km til byen L'Aquila. Den nærmeste restaurant ligger også ca. 3 km fra klosteret.

Klostret fra år 1222 fortæller en fantastisk historie

Det firlængede kloster kan dateres helt tilbage til år 1222 og har mange indbydende udeområder, hvorfra man kan nyde den betagende udsigt over hele Aterno-dalen. Der er flere panoramiske terrasser, en blændende loggia og en smuk lukket klostergård. Det rummelige kloster, som summer og emmer af mystik bl.a. fra de mange symboler og spor fra Tempelridderne, huser desuden en klosterkirke med kapel (fra år 1248) med originale freskomalerier og mange smukke sale med vægge i rå sten - et stemningsfuldt upoleret kloster.

Læs mere om Monastero di Santo Spirito

Udflugter som vil spærre dine øjne op

Gæsterne kan efter dagens vandretur i bjergene, udflugt til borgen Rocca Calascio eller storbyen L'Aquila have fået nok frisk luft og vil sætte pris på en stille times afkobling i klostrets fine bibliotek. Det er også muligt at spise på stedet, men dette skal bestilles inden ankomst.

Et feriested uden sidestykke

Ikke nok med at det er helt usædvanligt at kunne bo på et kloster, Monastero di Santo Spirito er tilmed blevet præmieret af organisationen Touring Club Italiano med Det Gyldne Hjul som Mellemitaliens bedste feriested i 2010. Prisen uddeles hvert år til blot fire overnatningssteder i hele Italien ud fra bedømmelseskriterier som fx kvalitet, gæstfrihed, serviceniveau, prisniveau og orden. Men der er også arbejdet hårdt for at modtage denne pris og ejerne ligger sjældent på den lade side. På klostret producerer de selv safran, plukker trøfler, laver honning og udveksler råvarer med de vinproducerende naboer. Denne sans for håndværk og kvalitet gælder helt ned til mindste detalje: fx er kropsplejeprodukterne i badeværelserne baseret på æselmælk og oliveolie. Og skulle man forfalde til dem under opholdet, så er der mulighed for at købe noget af det med hjem.

Værelser
- Klostret har 12 rummelige værelser, som fordeler sig på kategorierne enkelt-, dobbelt-, tresengs- og firesengsværelser. Fire af værelserne har hems. To værelser har en dør imellem, hvilket er en god løsning for børnefamilier. Værelserne ligger enten i vestfløjen og skuer ud mod klostergården og landskabet, eller i østfløjen og har udelukkende landskabsudsigt. Alle værelser vender mod øst uanset fløj. Værelserne har fine historiske detaljer, fladskærms- eller almindeligt tv, telefon og privat badeværelse med bruser og toilet. Her ca. 700 m.o.h. er der ikke (brug for) aircondition. Fra værelserne kan man nyde en fin landskabsudsigt, men i 1200-tallet tænkte man ikke på moderne tiders behov for balkoner. Stedet stiller mountainbikes til gæsterne rådighed under opholdet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Monastero di Santo Spirito

Læs personlige anmeldelser af Monastero di Santo Spirito som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Monastero di Santo Spirito. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ro og smukke omgivelser

Vi tilbragte to nætter på Monastero di Santo Spirito i Abruzzo og kan stærkt anbefale stedet som et fredeligt og behageligt opholdssted. Værelserne i dette gamle kloster er fine og både værelse og badeværelse var rene og pæne.

Vi var heldige med vejret og tilbragte timer i klosterhaven som har gode behagelige sofaer både i sol og skygge og med de smukke bjerge i baggrunden. Vi gik også flere ture i området omkring klosteret. Der er ingen andre bygninger i nærheden, så der er helt stille.

Vi glæder os til at besøge stedet en anden gang, måske om efteråret hvor farverne på de skovklædte skråninger må være meget smukke.

Værtinden var venlig og imødekommende og vi følte os godt tilpas.

Læs mere

Bjørn og Birgitte fra Skovlunde boede på Agriturismo El Giardì i Marone fra d. 28. til d. 30. juni 2012, på Podere le Olle i Montegabbione fra d. 30. juni til d. 1. juli 2012, på Monastero di Santo Spirito i Ocre fra d. 1. til d. 3. juli 2012, på Abate Masseria & Resort i Noci fra d. 3. til d. 7. juli 2012 og på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 7. til d. 12. juli 2012 samt på I Tre Baroni i Poppi fra d. 12. til d. 15. juli 2012.

Turen til Italien gik over al forventning. Det første stop var i Marone ved Lago D’Iseo. Udsigten fra hotellet var supergod med søen og bjergene i baggrunden. Vi spiste der begge dage om aftenen, og maden var god og billig. Drikkevarer var inkluderet i middagens pris. Der var en god og afslappet stemning, som vi nød godt af. Vejen ned til hotellet var meget smal og stejl, men man vænnede sig til det.

Efter to dage tog vi til Umbrien, hvor vi boede en nat i Podere le Olle. Fandt det efter en køretur i en olivenlund, som ikke var planlagt. Stedet lå godt, og værtinden var imødekommende, men atmosfæren levede ikke op til vores forventninger. Måske var det ikke italiensk nok. Håndklæder fra IKEA (meget ru) og hvide havemøbler i træ. Vi kom en lørdag, og spiste middag der. Fin udsigt. Morgenmaden O.K.

Videre til Abruzzo og Santo Spirito. Kørselsvejlednigen det sidste stykke fra byen Fasso til Ocre var uden værdi. Vejen var spærret gennem byen, og målet var ca. 5 km borte. Ingen oplysning eller omkørsel. Vi spurgte en dame i byen, men der var ingen hjælp at hente. Efter ca. en time fandt vi frem til klostret. Lukkede døre. Dog var der en lille gitterport med en dørtelefon. Inden for var der en ro og stilhed, som naturligvis hører et kloster til. Værtsparret var meget søde og hjælpsomme. Da vi ikke kunne spise der om aftenen, bestilte de et bord på en restaurant i nærheden. Næste dag spiste vi på klostret på en balkon højt oppe, med udsigt til bjergene. Flot opdækning og virkelig god mad. En oplevelse vi vil huske. Vi var de eneste, der boede på Santo Spirito, men det føltes ikke ensomt. Værelset var stort, og udsigten fantastisk. Nationalparken Gran Sasso er stor og imponerende. Høje bjerge og uspoleret natur.

Turen går videre til Apulien. Nær Noci boede vi på Abate Masseria i en trullo. Det var et dejligt sted, og værtsparret vældig imødekommende. Vi boede der
i fire dage og fik set en masse. Castellinagrotten, Matera med hulebyen Sassi, Trullibyen Alberobello og den hvide græske by Ostuni. Meget spændende
og fremmedartet. Hulebyen Sassi gjorde et stort indtryk og står som et af højdepunkterne. Trullibyen var også meget speciel og kan ikke sammenlignes med andre byer.

Rejsen er ikke forbi, så vi kører gennem Basilicata (meget flot landskab med kæmpemarker og stejle stigninger på vejene) til Salerno og langs kystvejen
(lidt af et mareridt en lørdag eftermiddag) til lidt uden for Amalfi, Hotel le Terrazze. Om aftenen spiste vi højt oppe i landsbyen Conca. Hotellet sørgede for gratis transfer til og fra restauranten. Der var en vidunderlig udsigt, og maden var god og billig. Hotellet var godt, selv om vi kun havde delvis havudsigt. Til gengæld var der en stor terrasse på hotellet, hvor vi nød at sidde sent på eftermiddagen med et glas hvidvin. Amalfikysten er en lang og snoet strækning med små vige og naturligvis det blå hav. Udsigten er dog mest betagende oppe fra bjergene. Ravello er en dejlig by, og Villa Cimbrone er noget helt specielt. Parken er lidt som et eventyr med små overraskelser, som skulpturen Eva i grotten samt stier i forskellige nivauer. Uendelighedens terrasse med den vidunderlige udsigt slår næsten alt. Vi spiste på hotellet Villa Cimbrone og fik 10% på regningen ved fremvisning af entrebillet til haven. Lækkert sted, god udsigt og selvfølgelig fin betjening. Kan anbefales. Vores andre udflugter gik til Positano, Pompei og Vesuv, men turen til Paestum overgår de andre. Templerne imponerede og museet med de bemalede kistelåg.

Efter fem dejlige dage går rejsen til Østtoscana. I Tre Baroni ved Poppi. Et dejligt sted lidt oppe i de skovklædte bjerge. Værelset var fint med en fransk altan og udsigt til landsbyen. Restauranten var dyr, men maden god. Vi havde to dage til udflugter, og den ene blev brugt i Firenze. Uffizierne og Santa Croce
manglede vi efter et tidligere besøg. En god dag. Den anden dag gjaldt det Eremitklosteret i Camaldoli. Meget interessant. Da vi var de eneste udlændinge, fik vi soloomvisning på engelsk.

La Verna var det næste mål. Efter en bjergrig køretur nåede vi frem. Det er et valfartsted ligesom Assisi. Mange mennesker, munke og de skønne blåhvide altertavler af Robbia. De er typiske for denne del af Toscana. Vi så dem i eremitklostret og i domkirken i Arezzo. Arezzo er en by med megen charme og liv. I centrum af byen er der et meget skrånende torv og en flot søjlegang. I domkirken overværede vi sidste del af et bryllup. En gruppe af spillemænd klædt i middelalderdragter spillede derefter en fanfare med trommer og trompeter. Det var som et skuespil fra gamle dage, og passede helt til omgivelserne. Fest og farver. En god afslutning på en dag med masser af indtryk. Vi spiste på et godt osteria i byen.

Dagen efter rejste vi til Genua, hvor vi overnattede. Den gamle bydel med de smalle gyder er et besøg værd. Måske kommer vi igen. Rejsen fra Italien endte dagen efter i Alessandria, hvor vi tog biltoget til Berlin.

Vi har været meget tilfreds med de overnatningssteder, hvor vi har boet, og synes det er en god måde at rejse rundt i landet på. Hver region har noget at byde på. Anderledes landskaber, attraktioner, men et fællestræk er den gode mad. Det har været en spændende tur med masser af oplevelser og et møde med de altid venlige italienere. (Måske har vi været heldige, men jeg tror det ikke).

Jeres udflugtsprogram har været en god hjælp og brugt flittigt samt anden rejseinformation.

Læs mere

Claus og hans rejsefælle fra Ishøj boede på Monastero di Santo Spirito i Ocre fra d. 13. til d. 16. juli 2009.

Vi var meget glade for byer, områder og oplevelser og synes, at vi har "genopdaget" Italien som et spændende rejsemål ved at besøge de tre ikke så turistede steder. Et meget spændende sted med en fantastisk beliggenhed med udsigt til Gran Sasso og med en overmåde venlig vært, der desværre har det svært med besøgstallet pga. jordskælvet i foråret.

Stedet har ikke restaurant og den nærliggende by Fasso er lukket pga. risiko for bjergskred. Der er derfor et stykke til nærmeste spisested. Det gode råd, som vi foreslår at I informerer kommende gæster om, er derfor at spise ude til frokost - og lave picnic til aften på klosterets terrasse med den formidable udsigt. Stedet formidler i øvrigt en glimrende kølig hvidvin hertil.

Læs mere

Bedømmelse af Monastero di Santo Spirito

Læs mere
 
search map